- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Összecsukva nagyon szép telefon, kinyitva kicsit böszmének tűnik és ahgy előttemis említették nagyon hátranyílik sztem a fedlap de lehet, hogy élőben ez nem olyan vészes.
A külsejét sztem kárragozni, kinek ez kinek az...Viszont ez a transmitter elképesztően nagy okosság volt az SE részéről, nemtudom más gyártók előléptek e már ezzel. A 8GB memória illetve a transmitter sztem nagyon jó lesz az autókban, végre egy jó újítás.
-
gibi.david
tag
Szerintem a villogást lehet benne majd állítani. Amúgyis akkor villog ha zenét hallgatsz. Bár ha így még jelzi az sms-t, vagy hívást, az külön plusz lehet szerintem.
Amúgy én nem látok semmi kivetnivalót benne. Nem olyan hivalkodó mint a W800 volt, nincs rajta igazán semmi csicsa, a krómgyűrűs gombok, és a "shiny" fedlap meg inkább elegánsá teszi, plusz ugye az "örökzöld" fekete szín hozzá... -
AMD Power
titán
válasz
greeneye166 #46 üzenetére
És az nem elég? Szerinted az SE-nek Mo olyan hatalmas piac? Hiába a 25% az SE. De az ,hogy itt kinek mi tetszik vagy sem azt szerintem messze nem érdekli az SE-t.
Arról nem is beszélve ,hogy úgy beszélsz erről a telefonról mintha már 2 hete használnád.
-
greeneye166
aktív tag
válasz
AMD Power #45 üzenetére
A W950 ára hirtelen és nagyot esett. Olyan árban van újonnan ma mint egy középkategóriás teló. Állítólag borzalmasan nehéz használni a gombokat rajta. Ennek a telónak pedig nem tudok széles fogyasztói kört elképzelni a dizájn miatt. Valahogy egyik stílusba se illik bele igazán.
Elegáns lenne ha nem villogna, de így giccses. Ezt leszámítva akár még konzervatív is lehetne.
Fiatalosnak sem mondható.
Strapabírónak sem mondanámNem fog széleskörben elterjedni szerintem.
Egyedül arab/japán egyetemisták kezében tudnám elképzelni. -
AMD Power
titán
válasz
greeneye166 #44 üzenetére
Te ilyen előre látó vagy? Azt honnan te honnan tudod ,hogy a többi országban ,hogy fog szerepelni illetve ,hogy szerepelt a W950i?
-
greeneye166
aktív tag
...hasonló bukást jósolok neki, mint a W950-nek
-
greeneye166
aktív tag
Ami pl a W850-nél szempont volt, vagyis a masszív, fiatalos forma, azzal szemben most átmentek egy amolyan hightechelegáns-piacigagyi konbinációba. Utóbbit azért írom, mert addig oké hogy ott az a designos plexi alul, de LÁTTÁTOK MÁR HOGYAN VILLOG ÖSSZE VISSZA? Szó se róla, az én V630i-mnél is kicsit túllöttek a joyvilágítás fényerejével, de ilyen villódzó kütyüket az aluljáróban árulnak.
Egy szó mint száz: inkább röhejes, mint szép!
ui: tudom, hogy a 850 eggyel lentebbi kategória, de szerintem könnyen lehet csúcsnak nevezni.
-
AMD Power
titán
válasz
HardSanyeee #40 üzenetére
A Japán SE-be van AF. Sőt még Bravia kijelző is.
-
Oiblood
tag
Hát, tényleg nagyon rusnya telefon..
Nincs sok újdonság benne, az viszont tényleg jó, hogy témától függetlenül változtathatjuk a menü felépítését. Egyébként nekem sem jönnek be a Z-sorozat mobiljai. Elég furcsa nekem, hogy nem Symbianos és nem PDA-kinézetű annak ellenére, hogy 9-es sorozatszámú Walkman.
De nekem nagyon nem jön be.. -
czipaocsi
aktív tag
állítólag a hangminősége is egyedülálló lesz...majd meglátjuk, illetve halljuk!
kis megszokás után talán már tetszik is, pláne kívülről
-
Atlantis
veterán
Az első képek alapján nagyon nem tetszett kinyitva, különösen, hogy a fedlap ennyire az alsó rész mögé nyílik. Jobban belegondolva a z600-am is hasonlóan nyílt és imádtam azt a megoldást. Ráadásul tudásban, méretben is nagyon ki van találva ez a telefon, talán a kamera megérdemelt folna egy AF-t, ha már csúcsmodell lesz.
Szerintem a billentyűzetét kár a w300-hoz hasonlítani, mert itt legalább nem érnek egybe a gombok, így ez sokkal használhatóbb lesz.
Egy baja van: lesz szeptember, mire itthon piacra kerül és normálisabb ára lesz.
-
AMD Power
titán
válasz
LEFTHORSE1 #33 üzenetére
Azért az komoly.
-
LEFTHORSE1
őstag
Össze csukva 92 miliméter
-
badacsony
őstag
Azé' nem olyan ronda: [link].
-
Stanley-B.
őstag
Szerintem is rém ronda...
Nem is úgy néz ki, mint a walkman széria új királya. -
Dr.Anonymus
addikt
miért lenne ronda?
csekkoljátok -
pityulee™
tag
húúúú de kegggyettlen ronda!!!
egyedül az teccik benne (már ha igaz), h külön drót nélkül szól rajta a rádió(, és tovább tuggya adni egy másik rádiónak a hangot)
-
AMD Power
titán
válasz
HardSanyeee #26 üzenetére
Mi nem is tudunk szerezni normális magyar menüset 2 év garival gyárilag függetlenül. Pedig az MM nem erről híres. Meg persze a pénz se volt probléma sohasem.
-
HardSanyeee
őstag
válasz
AMD Power #24 üzenetére
vanni van, csak éppen nem szolgáltatóknál
sajnos
sztem nem nagy a W960 se ahoz képest h symbianos és érintőképernyős
jah am azt kifejeltettem h a W980 az EDGE és a HSPDA hálózatokat is támogatja a W960al ellentétben
de a W960nak meg van Wifi-je ami sztem elég fontos szal...
nem netezésre használom a telóm ezért hagytam ki adatkommunikációt, sry
-
sztyui2
őstag
Belülről is egész jó, becsukva meg nagyon király. Az FM Transmitter meg hihetetlenül király. Én is akartam régebben venni FM Transmittert, csak túl drágának tartottam és ezért inkább nem vettem, de nagyon király, hogy ebbe bele van építve
-
AMD Power
titán
válasz
bolondember #23 üzenetére
És reméljük kapható lesz. Mert a W960i is decemberre mondta a nekem az SE. Még mindig nincs....
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
HardSanyeee #21 üzenetére
mondjuk a méret se mindegy, meg "kicsit" gyorsabb is lesz, mint a 960..
-
AMD Power
titán
válasz
HardSanyeee #21 üzenetére
De kérdés ,hogy ez is mikor fog kijönni?
-
HardSanyeee
őstag
[OFF]kezdeném két aprócska kis hibával: két helyen véletlen W890-nek van írva a teló
egyik az alcímben: "A W890i nem Symbian rendszerű készülék"
a másik a szövegben: "A W890i-hez HP-77 kódszámú füles dukál"[/OFF]na de nem lényeg csak gondoltam szólok
csúcsmodel? háát hasonlítsuk össze a W960nal
W960
W980
8 giga
8 giga
3.2 AF
3.2 FF
Symbian OS
SE OS
memóriában megegyeznek de minben másban sztem a W960 viszi a pálmát
a kialakítás érdekes dolog, nem rossz de hagyományos kinézetet jobban csípem. a menürendszer tényleg nagyon szép azon csodálkoztam is a videónál eleget
sebesség is tökéletes pedig béta verzió (gondolom az, javítsatok ki ha tévedek)
én inkább a W940 nevet adtam volna neki mert ez bizony nem nagy durranás
de majd meglátjuk hogy hogy fog fogyni
-
legiaap
félisten
Még csak most olvastam, hogy csúcs-Wlakman a topik címe...
Azért ez merész kijelentés kicsit vagy mégse... -
bolondember
MODERÁTOR
Jól látom a képeken, h a kagyló fedlapján vagy egy 5-6 miliméteres átlátszó "plexi"-csík?
Élőben kéne látni, hátha megszépül...
-
-
erdoke
titán
Végre lehet sztereó BT fülesen is rádiót hallgatni.
Kár, hogy ennek és a külsőnek áldozatul esett néhány fícsör. -
AMD Power
titán
Ez tényleg nem lett az igazi. De nem értem , hogy miért nem lehet a belsejét "normálisan" megcsinálni.
-
Ricardo
titán
Nem tetszik. a belső gombok nagyon csúnyák, és a nyitáskor keletkező "szinteltolódás" sem jön be.
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Az ég világon szinte semmi, de semmi lényegi fejlesztés nem történt a Sony Ericssonnál.
És erre nagyon büszkék is ahogy a cikkeket olvasom.
Külsővel mint sem a belsővel foglalkoztak igazán. -
orbano
félisten
Nincs benne AF
Elképesztő... sok mindent tud a SE mostanában, csak flagship modellt gyártani nem
-
Bibby
addikt
Ha nincs benne fm transmitter, akkor miért van leírva külön hogy mi az? Kissé zavaró.
-
mark75
senior tag
nekem ez tetszik,kivüröl-belüröl.ez legalább nem unalmas készülék. és a 8gb,az piros pont
-
Talán ez az egyetlen, ami nem egy nagy durranás...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
LEFTHORSE1 #8 üzenetére
Ha mi is jól értettük, akkor igen.
-
LEFTHORSE1
őstag
Pedig van benne valami vonzo össze csukva, ami tetszik, a beépitett FM transzmitter (van ilyen tartozékom és rengeteget használom) . Ha jol értem akkor füles nélkül is fogja a rádioadásokat?
-
pikszel
addikt
Szerintem ez kívűl-belül randa.
-
Apollyon
Korrektor
Szerintem meg csukva is úgy néz ki mint egy piaci rádió
Bocs. Kinyitva meg a haver W300-asa ugrik be csak fekete. Meg az sem jön be hogy nagyon "lenntvan" a kijelző.
Amúgy frankó király a 8GB és elég is, de azért lenne jó a bővíthető memória mert az cserélhető.
Ami még tetszik hogy most már alap default módon állíthatjuk az ikonok elrendezését, és nem csak a flash témáknál lehet ilyet. Je...
Azért tudnak ha akarnak. -
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #3 üzenetére
Hát igen. Nekem egyedül a Z310i tetszik a kagylós SE-ből.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Videóval update!
-
-
AMD Power
titán
Becsukva szép! De kinyitva...
Egy kis apró hiba.
HP-77 kódszámú füles dukál
-
Bodz
nagyúr
Jéééézusooom! Ez kinyitva nagyon ocsmány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzol Screenshot
- MotoGP & WSBK
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest