Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sgery

őstag

Szerintem alapesetben ez egy halott üzlet, viszont ha jól felfuttatják, kellő marketinget és pénzt tesznek mögé akkor el tudják adni. Bár ez bármire igaz..
    Én inkább fejlesztettem volna egy nagy internetes tárba és annak megvalósításába, miszerint minden amit használunk az internetre menti le a dolgokat és onnan éri el. Ma, amikor 5e-ért korlátlan legalább 1mbites internet van szerintem használhatóbb lenne, főleg ahogy fejlődünk..
    Akkor még talán lenne értelme a dolgonak ha minden kütyühöz wlanon kapcsolódna, ezáltalal több készülékkel kommunikál egyszerre, tehát még cserélgetni se kell. Sőt, ezáltal ismerősöktől is simán lehetne adatot cserélni gyorsan. És nem 1gb-os hanem min 10gb-os lenne. Elvégre 640kbyte (vagy mennyi is volt?:D) mindenkinek elég lesz a jövőben főleg ha már most kevés...
    Most igy átgondolva tényleg nem értem miért nem tudták vezetéknélkülire tervezni. :S
    De ime egy jó lehetőség akkor, keresek pár befektetőt felkerem az 5top mobilcéget és összedobok nekik egy wlan (vagy glan:) ) háttértárat amivel lehet telefonálni. És mivel ezek a cégek ált rendelkeznek fényképezővel és minden mással arra is ki lehet terjeszteni, és nesze neked modu, ezt még vennék is:D

Új hozzászólás Aktív témák