- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgery
őstag
Szerintem alapesetben ez egy halott üzlet, viszont ha jól felfuttatják, kellő marketinget és pénzt tesznek mögé akkor el tudják adni. Bár ez bármire igaz..
Én inkább fejlesztettem volna egy nagy internetes tárba és annak megvalósításába, miszerint minden amit használunk az internetre menti le a dolgokat és onnan éri el. Ma, amikor 5e-ért korlátlan legalább 1mbites internet van szerintem használhatóbb lenne, főleg ahogy fejlődünk..
Akkor még talán lenne értelme a dolgonak ha minden kütyühöz wlanon kapcsolódna, ezáltalal több készülékkel kommunikál egyszerre, tehát még cserélgetni se kell. Sőt, ezáltal ismerősöktől is simán lehetne adatot cserélni gyorsan. És nem 1gb-os hanem min 10gb-os lenne. Elvégre 640kbyte (vagy mennyi is volt?) mindenkinek elég lesz a jövőben főleg ha már most kevés...
Most igy átgondolva tényleg nem értem miért nem tudták vezetéknélkülire tervezni. :S
De ime egy jó lehetőség akkor, keresek pár befektetőt felkerem az 5top mobilcéget és összedobok nekik egy wlan (vagy glan) háttértárat amivel lehet telefonálni. És mivel ezek a cégek ált rendelkeznek fényképezővel és minden mással arra is ki lehet terjeszteni, és nesze neked modu, ezt még vennék is
Új hozzászólás Aktív témák
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest