Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
Jó kis utifilm lett, a stabilizáció pedig adja.
-
Mr.Silkó
veterán
Jó hangulatos kis videó lett!
-
Matada2.3
veterán
Nagyon jó lett a videó!
-
CB
senior tag
Tetszett!
Szép a hely.
Nekem nincs jó szemem az ilyenhez, de jó a felvétel, és tetszik a vágás és a zene is. -
karoly70
csendes tag
Kár hogy nembirom megnèzni
èp most fogyot le az internetem
a mobilinternet meg semmi. -
mackoman
tag
Oscar díjas alkotás ....
-
elég sokszor bemozog az Osmo, kicsit kiábrándító.
simát vagy a plus-t vittétek magatokkal? -
hemaka
nagyúr
Jó lett a videó.
-
metaboy
tag
Nem rossz..De érdekes, talán még kicsit rutintalan az operatőr..mert láttam még sokkal combosabb felvételeket, pl Mogyorósi Csabinál...tényleg eszméletlen jó ez a ketyere..Aki igényes videót akar készíteni, annak ez majdhogynem alap felszerelés kellene legyen.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #1 üzenetére
Pontosan, sőt néhol annyira szabályos volt a mozgás, mintha egy drón készítette volna a felvételt.
-
Jó videó lett
Szép helyen jártok.
Durva ez a felvételi minőség, de főleg a stabilizáció mértéke az, ami csodálatra méltó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged