Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pusszycat #17 üzenetére
Látod ezeket nem tudom. Valamekkora vihart még amúgy elbír szerintem hánykolódás nélkül (én az Északi-tengeren aludtam hajón, ott akkor nyugalmas volt minden). Bár olyan fáradt voltam végig, hogy felőlem akár vihar is lehetett volna.
Hajnalban első nap kimentem megnézni, hogy milyen amikor már ugye nem látszik a part, és körbenézel, és csak csíkot lehet látni. Hát, aggasztó.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Béta iOS-t használók topikja
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Stellar Blade
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Watch Ultra 2 Új(garanciában cserélt, aktiválatlan)
- Eladó iPhone 15 Plus black 128GB (új állapot )
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest