- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harsányi Cs
csendes újonc
hát igen, az egyik legnagyobb probléma ezekkel hogy nem lehet olyan eszközt venni amivel tartalmat lehetne gyártani rá, nekem szerencsére azért sikerült összerakni egy 3D-s fényképezőgépet és így egy VR headsetet a saját fotóim és videóim megtekintésére is tudok használni
-
Harsányi Cs
csendes újonc
Ez nem AR hanem MR, az az Mixed Reality!
-
zolomon17
senior tag
Kicsit várható volt, hogy nem tud a Magic Leap se akkorát durrantani, mint amit a mindenféle promók sejtettek, de ez így elmondás alapján még a lecsökkentett várakozásokhoz képest is nagyon-nagyon gyenge...
Érdekes amúgy, hogy a VR és az AR legnagyobb akadályáról még mindig alig-alig esik szó: űrhajós gyomor kell hozzá, hogy 30 percnél tovább bírja az ember, mert az egyensúly központ pikk-pakk megzavarodik attól, hogy más mozgást érzékel a szem és mást a test és már repül is a ravaszdi
-
Cyberpunk
félisten
5G? Tiltsuk be, mert agyrákot okoz! Már 48 ezer "tudós" aláírta a petíciót.
-
Mr.Silkó
veterán
Igen, de kis túlzással az is kifújt ennyivel, ott is az volt a fő probléma, hogy nem volt elég érdekes tartalom mögötte. Tudom, hiszen elég sokáig volt a birtokomban (S7-tel és S8+-szal használtam), de hamar kifogyott a fogyasztható tartalomból a Gear VR.
Mindemellett a nagyfelbontású telefonkijelző ellenére is bántóan pixeles maradt a kép minden tartalomnál, plusz rengeteg energiát zabált el a működése.
-
Mr.Silkó
veterán
Az AR-ban lenne potenciál (bár nem hiszem, hogy abban a formában, ahogy jelenleg elérhető, például az Apple eszközökön), viszont a VR-nál kicsit kipukkadt a lufi, már ami az érdeklődést és az átlag felhasználói lehetőségeket illeti. Én sem csináltam volna be az izgalomtól, a cikkben szereplő virtuális mutatvány izgalmi faktorát alapul véve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest