- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
Egy egyszerű kérdést még engedj meg.
A nagyobb stressz - terhelés milyen hatással van az elhasználódás mértékére....így a világban amit ismerünk ?
A. - semmilyen
B. - negatív
C. - pozitív
Egy kis segítség a feladványhoz a batteryuniversity.com jóvoltából:
C = terhelés értéke (töltés/kisütés)
Hogy jön ide az i5 i6 i7 amit eleve csak 5W-al lehet tölteni
Az hogy gyenge minőségű az akkujuk nem ide tartozik.Én nem akarok ha nem muszáj akkut cseréltetni még 5 év múlva sem csak azért hogy X-n perc alatt feltöltődjön, mikor NEKEM ráér X+n idő alatt is. Mindenki töltsön 1000W-al ha akar, de azt ne mondja, hogy ennek nincsenek negatív hatásai hosszú távon sem.
Örülök, hogy jól bírja a Te P30-as akkud is, de valakié meg nem. -
subset
senior tag
Már jómagam is ajánlgattam több kollégának tanulmányozásra a batteryuniversity.com -ot anno, és akkor még "csak" a 120W-os töltésnél tartottunk - pedig valós tesztek, nem csak elmélkedés folyik ott...de hát könnyen troll sorsra jut az ember ebben a témában, referenciák ide vagy oda. Rá se ránts !
Be lehet nézni például a P30PRO (40W-os töltés) topikba is, hogy vannak akik akkut cseréltetnének, mert már nem olyan mint volt... Nekem köszönöm nagyon jól bírja a 2,5 éves akkum - sejthető, hogy néhány alkalmat (mikor tényleg szükséges volt) leszámítva nem találkozott a 40W-os töltőjével a telefonom....ezek is elég gyakorlati dolgok szvsz.
Azt is tudjuk, hogy elméletben (a gyártók szerint mindenképpen) nem degradálódik jobban a gyorstöltéstől egy modern akku, de ugye van az elmélet "néha" némi marketinggel megtolva és van a gyakorlatja meg még van olyan is, hogy fizika meg kémia - spanyol
akkuviasz viszont tudtommal még nincs.
Mindettől függetlenül tessék úgy tölteni ahogy jól esik ! Mindenkinek más a preferenciája, nekem az élettartam, valakinek, hogy azonnal feltöltsön.A szervizben meg lehet azért mondta a "portás" amit mondott laci1892 fórumtársnak mert aznap már az X-edik ügyfél jött be gyanútlanul akkut gariztatni - amit meg említett a töltéssel kapcsolatban az pusztán megfigyelésen alapulhatott, ehhez nem kell "mindenhez értő szakértő"-nek lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest