Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
Gondolom olyan terméket terveztetek melyhez hasonló korábban nem készült és a kínaiak csodával határos módon 7-8 hónap alatt lemásolták az innovatív terméketeket. Azaz feltaláltátok a spanyol viaszt. Csúnya kínaiak semmi munkával néhány hónap alatt lemásolták azt a csodát a semmiből. Így történt ugye?
-
janeszgol
félisten
Ő, nem. Mindent beletettek ebbe, amit kell, elég jó felszerelt telefon, de a Note-hoz semmi köze. Nem tudom, lehet hibás szemlélet, de a Note-ban van wacom digi, és emiatt (mivel ez kardinálisan megváltoztatja a kezelését) más kategóriába esik nálam, hiába másolja le valaki külsőre.
Szóval akinek kell a wacom, annak Note, a többiek meg elgondolkodhatnak ezen, mert valóban jól felszerelt telefon. Aztán hogy mit tud, az ugye még kérdés.
-
Rég hallott márka , Blade korszakra vissza gondolva kellemes emlékek fűződnek hozzá . Kiváncsi lennék eme kütyüre is.
-
MiklosSaS
nagyúr
@Segal kollegának pedig igaza van. Egy fos kínai samsung koppintás. Sok minden kimaradt belõle, de az hogy még a dizánját is lenyulták...az röhelyes. Samsung helyébe
pofánb@sznámbeperelném õket.
Valaki idõt/energiát/pénzt fektet hogy kialakitson egy "formát", a másik pedig simán lemásolja apróbb változtatással.Mielõtt háborút inditanék, 2007 körül dolgoznam egy multinál...vért izzadtunk két évig amig elkészült a termék, fasza dizájn, technikailag rendben minden, korrekt áron. Nem telt bele 7-8 hónap a bemutató után, jöttek a mocskos kínai szarok jóval olcsóbban és természetesen a mi termékünket koppintották le,
Ici pici módositással. Ellopták 47 mérnök két évi munkáját....ezért nagyon utálom ezt a fajta "fejlesztést"! -
Segal
veterán
De ez a mindent tudó telefon...
Ha még 1-2 dolog hiányozna akkor azt mondom oké, de ennyi erővel szó szerint bármelyikre rá lehet rakni ezt a jelzőt...
Azért egy csúcsmodellből ne hiányozzon már nekem a vezetéknélküli töltés, IP védelem. Minimum ez a kettő. Ha meg hiányzik, akkor ne nevezzük csúcsmobilnak.
Főleg ne mindent alázónak... -
törölt tag
Kijelző alatti kamera melyikben van minimálisan elfogadható minőségben? Jack? Kb 10-ből 1-ben van. De lassan egy sem lesz. A képernyő felbontási láz is lecsengett mert a gyártók többsége rájött hogy egy ekkora panelra full felesleges a 4k meg ilyenek. Gorilla victus?
Oké én értem hogy kb mindenbe bele kell kötni mert így nyugodtabban alszik az ember de a hozzászólásod nem kicsit izzadság szagú már ne is haragudj. Ok túlzó a cím nem kicsit de ne ülj fel a lóra.
-
Segal
veterán
"Ez a kínai gyártó csúcsmodellje, amiből semmi nem maradt ki"
Végülis csak a kijelző alatti előlapi kamera, jack kimenet, nagyobb képernyőfelbontás, micro sd támogatás, IP védelem és Gorilla victus hiánya, nincs vezeték nélküli töltés.
Így rögtön elsőre, de tényleg nem maradt ki semmi... -
beno52
tag
Azért egy tesztre kíváncsi leszek (ha lesz), azért ~100 különbség van a Note20 Ultrához képest. Annyiért beleférhet egy-két kisebb kompromisszum.
-
MiklosSaS
nagyúr
Egy Note 20 ultra klón. Semmi több, GG5-el mert Victus-ra már nem volt pénz. Szerintem elég pofátlanok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- World of Tanks - MMO
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- iPhone 15 Plus / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (141)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest