- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
MaxxDamage #50 üzenetére
Régen a samsung is ezt csinálta. Ők akkor telefont frissítettek nem rendszert
-
válasz
MaxxDamage #65 üzenetére
Mindegy, mennyiről indul, kábé senki se akkor vesz LG-t!
2-3 hónap után már lesznek egész jó árak, aki meg tud várni többet is, annak 4-5 hónap után már a pénztárcája állít szobrot.
Kíváncsi leszek a Notebookcheck / PhoneArena / GSMArena tesztekre, meg hogy ki tesztel először, és persze azért várós a Mobilarena cikke is!
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #65 üzenetére
Szerintem bőven a Samu Huawei Sony alatt kell legyen. De majd kiderül. 900€ amit találgatnak, akkor itthon 1050?
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #63 üzenetére
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #56 üzenetére
V szériát természetesen tudom, most logikusan a G-ről beszélünk. Örülök az OLEDnek, és az egész telefon jó úgy ahogy van. Méretek jack hangszóró kijelző. A TOF camerát lehet majmolni, de van benne és kész. Tetszik. a Samu sosem tetszett, meg nincs is benne semmi különleges. G8 jó lesz a Mate 30 proig
Lehet tovább is.
-
leslien
nagyúr
válasz
MaxxDamage #58 üzenetére
igen, engem csak ez az egy aggaszt h security patch terén nincs magaslatán a Lg.. a fő verzióról nem beszélve..
-
Mentolka
senior tag
válasz
MaxxDamage #50 üzenetére
Én leragadtam a G4-nél. Azóta sincs olyan kamerásmobil, amin csak hátul vannak gombok (ha más telefont kézbe veszek, mindig ki-be kapcsolgatom véletlen, mert oldalra rakja mindenki a gombokat).
A kijelzővel én elégedett vagyok - nem olyan aránytalan, mint mondjuk a Samsung gépeké. Ráadásul szép nagy felbontású és OLED.
A V sorozatban frankó DAC van, amit a többi gyártó nem tart fontosnak.
A szoftverrel kapcsolatban pedig, én úgy vagyok, hogy számomra nem tartalmaz olyan dolgokat az új verzió, amit létfontosságúnak érzek - magyarul, kielégítő már a 6.0 android is.
A kamera terén pedig máig egyfajta etalon az LG megoldás.Talán a memória és az SoC lehetne gyorsabb, de mikori modellről is beszélek? Naugye!
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #50 üzenetére
Akár egyet is lehetne érteni veled, de nagyon sok a de. Az emberek fogyasztásra vannak ösztönözve minden téren. Egy nyugati ember, nem a szegényebb réteg, az autóját sűrűbben cseréli mint mi a telefonjainkat. Bár én szeretem az újabb kütyüket, félévente tuti lecserélem a telefont az aktuális általam jobbnak tartottra. Megunom a régit. Ennyi. Azt hiszem a Samu kezdte a notetal, a többi gyártónak meg muszály volt menni utána mert sok sok millió vásárlót vesztették volna. Meg mivel az IPhoneok mindig szeptemberben jöttek tőlük is loptak vásárlókat.
De igen, reggelig lehetne vesézni ezt a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest