- iPhone topik
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niarn
tag
válasz
Polarstar #48 üzenetére
ezen jót derültem.
én azon csodálkozom, hogy wc után a hátsó fél tisztítása még nem megy a droidnak vagy almának. lehetne rá applikáció. ha már nincs jack, akkor mondjuk usb c-re csatlakoztatható nyelv. vagy hasonló.
a másik nagyok is elindultak valahonnan.
bár bevallom, én jobban örülök a csendes fejlesztésnek, mint a nagyhangú reklám, és egyéb függőségnek.
de azért egy cikk elférne. egy cikk.
meego-t használtam amíg ment
wp-t amíg lehetett
bb10-et amíg nem nyírták kiegy haverom azt mondta ne vegyek androidot, mert akkor azok is becsukják a kaput. na nem így lett..
remélem jollával sem így lesz. xperia X sailfish-el. mindent tud amire nekem szükségem van. -
Niarn
tag
válasz
Polarstar #46 üzenetére
a lokál ír a sailfish mwc-ről?
sajnálom.
leginkább azt, hogy egy phonearena vagy gsmarena is max ha egy hír leír róluk (tavalyi mwc hírt, így talán idén is) aztán kész. amúgy meg vadássz rá.
felettébb érdekes. pedig a droid támogatással nagyobb piacot érdekelhet. még ha engem ez nem is hoz lázba..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest