- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbush
tag
XDA-n azt írják, kint van.
Videó róla. Most látom, már linkeltek egy másikat korábban is.
Sajnos ennél többet nem tudok én sem :-(
Moleculez: Videó fent. A 835 azért, mert akkor kezdték fejleszteni, de ez engem a legkevésbé sem zavar. Annak örülök, hogy nem MTK. Ha a 9-esnél nem is lehet feljebb lépni, még akkor is jópár évre meglenne a telefonom.
Az oldalukon előrendelhető státuszban van 649 euróért, én vagyok a 4968. sorszámúCinemazealot: Annál nem, de sokkal kényelmesebb, mint az érintőn gépelni. Továbbá a témaindító cikkben szereplőn szerintem csak valamilyen felületre letéve lehet kényelmesen gépelni (ha a Palmtopokból, pl. HP Jornada indulok ki), ezt a fajtát (ami kb. egy az egyben az E7 mechanikája; nagyjából ugyanaz a csapat tervezte ezt is, amelyik az E7-esben levőt) pedig kézben tartva is jó használni. Nekem volt 9210, E90, N900, E7, és a mai napig hiányzik, úgyhogy nekem ebben a telefonban benne van minden, ami számomra szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest