- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
cirkus
aktív tag
A telefont már elő lehet rendelni a márka hazai képviseletű boltjából.
A tipus B20 támogatása nekem ködös.
Erről lehet tudni valamit ? -
-
szkaroly
senior tag
Eszerint [link] a cikk szerint a sima Note 7 Indiába butított hátsó kamerával (12+2 mp) és egyszerűbb színösszeállítással kerül forgalomba. Gondolom Európába is hasonlóan.
-
draco31
veterán
Nekem valószínű ez lesz a következő mobilom, szilikon tok lesz rajta, de nem a karcok miatt, hanem hogy ne csússzon, vagy bedobom alá a bankkártyámat, vagy egy 1000-est, ilyesmi, ezért van a note 4-esemen is csak tok. Fólia meg egy percet nem volt rajta, 2 éves és semmi karc, pedig nagyon nem vigyázok rá, csak annyi hogy zsebkendőn kívül nincs más abban a zsebemben.
-
-
Freiherr
őstag
válasz
szabi__memo #37 üzenetére
Már nem is érdekel,mert kicsit meghajlítja akkora erővel, hogy bekarcol a csoki a gatyába. Ez semmi, mindig az első a lényeg, mikor még nincs meggyengítve a szerkezet.
Ez az igazi ropi, elsőre szétszakítja, ehhez viszonyíts. -
dragonfx
veterán
válasz
szabi__memo #37 üzenetére
nem rossz ez se azért ekkora hajlitást valóságban sosem cisnálsz kivéve direkt szándékosan.
-
draco31
veterán
válasz
TheBikerider #31 üzenetére
Tudom, de azt írtad hogy olcsó telefon és meglátszik a minőségen. Erre írtam azt hogy drága telefonnál is van ilyen minőségi probléma.
-
-
draco31
veterán
válasz
TheBikerider #28 üzenetére
Volt már ilyen iphone-al is, az meg nem olcsó telefon volt.....
-
nullpoint
őstag
válasz
TheBikerider #28 üzenetére
Az ilyen kézzel hajlítós tesztek azért hiteltelenek, mert nem tudjuk mekkora erőt fejt ki. Ha egy géppel csinálná ami mutatná a nyomást, az értékelhető lenne. Mellé meg talán kiírhatná hogy ő átlagosan mekkora erőt fejt ki a kezével.
-
Olcsó,de a minőségen ez meg is látszik.Zack eltörte,mint a ropit.A keret gyenge anyagból van.
[link] -
vottokar
senior tag
válasz
szabi__memo #24 üzenetére
Szerintem is, de sanda gyanúm, hogy a Mi9SE sajnos nem a 50-70K-s telefonok mezőnyét fogja gazdagítani..
-
*Mukeey*
addikt
Ha tartják az eddig árazást, akkor ez bizony no.1 teló lesz idén!
-
draco31
veterán
Kis bemutató videó róla, és a tesókról.
-
szabi__memo
nagyúr
Úgy látom nincs 6+64-es Pro
-
törölt tag
Nem kamu a 48 MP, mivel a szenzor 48 MP. A soc "regisztrálja" kisebbnek, de 48 MP képeket készítesz. Az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy a 48 MP képet kombinálja össze a 12 MP Tetracell -es képpel. Tehát lényegében natív 48 MP van.
Ugyanakkor ennek 12 MP -en fog kijönni a lényege, mert négyesével vonja össze a pixeleket. Lényegesen jobb lesz a kép minősége.
Javítson ki valaki, ha tévedek.
-
draco31
veterán
A nem globál változatban van fehér értesítési led, és nincs benne NFC.
-
kislg
tag
Nagyon remélem hogy lesz benne NFC
Illetve 150 EUR látom most gsmarena.com-on. Lehet hogy 50ezer Forintból meglesz a kezdő ár? -
juuzer
addikt
Kiváncsi vagyok rá, bár egy videóban azt láttam, hogy a 48 megapixeles kamera kamu, mert a Snapdragon 660 eleve nem is tud kezelni egy ekkora felbontású szenzort.
-
vince
őstag
"Sima" Redmi 7-ről tudható bármi?
-
vottokar
senior tag
Sajnos lassan a mérettel meg kell barátkozzak.
De gondolom Xiaomis "jószokás" szerint nem lesz NFC..
Amúgy hogy ne csak morogjak. Igeni tetszik! -
Stanbacsi
tag
Ez igen. Nagyon odarakták, szép munka
-
aRm1n
aktív tag
Értesítési LED van-e rajta?
Komolyan, jó alternatívának tűnik a Note 4 után, de a LED hiányozna...
-
draco31
veterán
Lehet meg is van a note 4-esem utódja
-
Magyar árazásra nagyon kíváncsi vagyok.Ha a redmi note 6 pro (induló)árában debütál akkor az év ajánlata lesz
-
nullpoint
őstag
Vajon ezen is ugyanannyit ér a második kamera az előlapon mint a r5n-nél?
Tehát ha letakarod akkor is ugyanazt az eredményt kapod fényképezésnél?
-
tomboy0013
veterán
Az egyetlen problémám a Redmi vonallal eddig a Type C hiánya volt, most ezt a hibát is kijavították. Tökéletes középkategóriás telefon.
-
Mr.Silkó
veterán
Kifejezetten tetszik.
-
Alarikman
senior tag
A pro változat a várós. Amúgy jó lesz ez is, csak a kamera áll ki nagyon. Megint.
Jó billegős lesz...
-
Freiherr
őstag
Várós.👍
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Linux kezdőknek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged