- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
válasz
#86973952 #144 üzenetére
+1
Csak ismételni tudom. Végre valami elkezdődött érdemben! Jöjjenek a többiek is a maguk elgondolásaival. Kiforrja magát majd a nyerő koncepció(k) el is fognak terjedni pár éven belül.
Sokan majd hitetlenkedve fognak visszagondolni, hogy miként is tudtunk létezni egyáltalán olyan egykijelzős nem összehajthatós izékkel -
judas13
addikt
Az első emócionális benyomásokra, "hangulatkeltésre(?)" céloztam ismétlem, lehet, hogy nem voltam egyértelmű? Mivel kézbe még senki sem fogta így mindenki tech v bármilyen oldaltól függetlenül hasonló alap információval dolgozik. Még.Vagy akkor addig ne is olvassunk már semmit senkitől, amíg ki nem jönnek az első kicsomagoló videók? Ezt döntse el mindenki maga.
-
judas13
addikt
"Eddig a Huawei Mate X tűnik a legjobb összehajtható mobilnak!"
geeks.hu
Tudom ez sem tech oldal.
Ja de."Az elmúlt hónapokban több példát is láthattunk rá, hogyan lehet kiaknázni a hajlítható kijelzők képességeit egy telefonban, de a Mate X bemutatója után nyugodtan kijelenthetjük, hogy eddig a Huawei találta el a legjobban, hogy is kéne ezt csinálni."
player.huŐk nem azok. Csak rámutatok valamiféle irányra ezügyben...semmi több.
-
judas13
addikt
Nem hívhatom sport oldalnak mert tech beszámolói vannak. Lehet vitatni a szakmaiságát nem fizetnek érte, h megvédjem őket, és nem is fogom, csak jeleztem a felütését a dolognak de sokan olvassák mind a gazdasági fő vonalát mind ezt a részét. A jövő úgyis eldönti melyik concept jön be jobban..
.....
DaveNo1
Én nem minősítem csak közzé teszem. Akkor inkábbLokál v a Bors -
judas13
addikt
Sanszos, mivel még megfogni sem lehetett. Várom, h mekkora késésel jön ki a samu után kb.
De azért van egy alap hang itt - ott tech körökben a kettő kapcsán:A Huawei lényegében megsemmisítette a Samsung összehajtható telefonját]
-
judas13
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #26 üzenetére
Mert még mindig - ki tudja meddig - az egykor még komolyabb hírnévvel rendelkező almával hasonlítja mindenki magát - onnan. De így tényleg elég szánalmas volt az xs kijelző aránya, a tartalom megjelenítése a MateX mellett. Az is igaz Ha Majd egyszer iPhone-nak is lesz hajlítható mobilja a teljesen hiteles összhasonlítás a kettő között csak akkor jön el.
-
judas13
addikt
Érezni a különbséget. Nem kicsit nagyon!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest