- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuki2200
senior tag
Közben német Amazonon Out of Stock lett, olaszon pedig már előrendelői ajándék nélkül felment az ára a wifi onlynak 467 euróra!
-
tuki2200
senior tag
válasz
bounty123 #53 üzenetére
A 6/128-as többe kerül mint a Tab S4, ami többet tud, nem biztos, hogy megérné. Legalábbis azért az árért sztem az jobb deal.
Am beszéltem a Samsung Magyarorszaggal elég gáz, hogy itthon nem lehet előrendelni hivatalosan, míg európában kb. mindenhol különböző 100€ környéki ajándékokat dobálnak az ember után csak vegye megfelé. Nekem is 93-ba lesz a tablet, ha levonom az ajándékot..
-
tuki2200
senior tag
Ja nem szaroznak, egy gagyi mediaTek processorral amin a 2015-ös mortal kombat szaggat, ahogy a PUBG is Low settingsel, 6órás üzemidővel, L3-as besorolassal tehat netflix, HBO Go-n mindenen max 480p kepminőség.. baromi lassu töltési idő és wifi, VGA szintű előlapi kamera.. micsoda kinai csoda.. és annyiba kerül mint a Galaxy Tab A, ami az Amoledet kivéve mindenben sokkal jobb, de ennek tapsolsz. Oké..
-
tuki2200
senior tag
-
tuki2200
senior tag
Az első fecske. Olyannak tűnik, mint vártam.
-
tuki2200
senior tag
Ha a külföldi árat nézzük, 400$ (~115e) a Samsung megcsinálta a tökéletes média tabletet. Aki csak netezni, videozni, filmezni akar nincs most jobb a piacon és az ára sem horror. Szerintem nagyon sikeres lesz, én is beszerzek egyet amint kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air - 16 GB
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest