- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Nagyon rég láttam ennyire ocsmány képeket. Ezt mégis hogy sikerült összehozniuk?
Nem is emelek ki külön rosszat, inkább csak azt kérdezem, hogy talált valaki normális képrészletet bármelyik képen? -
gproject
aktív tag
Es a 20x zoomot hogyan erik el(mar ha a 10 a nqgylatoszogtol van)? Lattam videot, amin addig mukodik a "zoom".
Mindjuk teny, hogy nem tul meggyozo az egesz. -
SkyLine3000
addikt
Ha egy dslr-ben nem lehet megoldani 1 cm-ben a 10x zoom-ot (a fizikát nem lehet megerőszakolni), akkor trükközhetnek akárhogy, csak parasztvakítás lesz a mobiloknál az ilyen 10x zoom, h megvegyék, mert rá van írva...
-
hito
nagyúr
Ez a képminőség akkor ugye most csak valami rossz vicc?
Én ezt nemhogy nem mutogatnám büszkén, hanem inkább rejtegetném. Prototípus ide vagy oda.
-
Pjotr
senior tag
válasz
Kavinton75 #8 üzenetére
Nálam mikor a 3x-os zoom a fokameraval megy nem vált át, az arc értelmezhetetlen minőségű Mate20P-n. Zoom kamerával részletes.
-
Kavinton75
senior tag
válasz
Kavinton75 #7 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm, de az első a kivágott és a harmadik a 10x Zoom.
-
Kavinton75
senior tag
-
atike
nagyúr
Na ha majd rendesen letesztelik.... Nem semmi megoldás, az elkészült képekre kíváncsi leszek.
-
Bibby
addikt
"és nem is a főkamera, hanem a széles látószögű viszonylatában van meg a 10x-es nagyítás, az viszont optikai."
Ráadásul ez mekkora hamis marketing bullshit akkor? Csak azért hogy minél nagyobb számot ra lehessen írni.
-
xmaas
őstag
Nem tudom ez olyan nesze semmi de fogd meg jól legalábbis számomra ,ezekben a képekben nem latok semmi lenyűgözött majd ha lesz rendes bemutató amiben normálisan lehet képeket lőni és nem "pálcikaembereket" fotózgatni akkor majd lehet beszélgetni róla addig csak inkább papíron lévő dolognak tűnik
-
Gyuracell
csendes tag
-
doooo
veterán
Érdekes, hogy a valóban izgalmas, egyedi, kínai újítások mindig a BBK Electronics márkáitól érkeznek, nem a Huawei-től vagy a Xiaomitól... Sokkal szimpatikusabbak a mobiljaik is...
-
arn
félisten
most kepektol fuggetlenul, de ez technikailag lenyugozo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged