Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Nagyon rég láttam ennyire ocsmány képeket. Ezt mégis hogy sikerült összehozniuk?
Nem is emelek ki külön rosszat, inkább csak azt kérdezem, hogy talált valaki normális képrészletet bármelyik képen?Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
gproject
aktív tag
Es a 20x zoomot hogyan erik el(mar ha a 10 a nqgylatoszogtol van)? Lattam videot, amin addig mukodik a "zoom".
Mindjuk teny, hogy nem tul meggyozo az egesz.(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
SkyLine3000
addikt
Ha egy dslr-ben nem lehet megoldani 1 cm-ben a 10x zoom-ot (a fizikát nem lehet megerőszakolni), akkor trükközhetnek akárhogy, csak parasztvakítás lesz a mobiloknál az ilyen 10x zoom, h megvegyék, mert rá van írva...
-
hito
nagyúr
Ez a képminőség akkor ugye most csak valami rossz vicc? Én ezt nemhogy nem mutogatnám büszkén, hanem inkább rejtegetném. Prototípus ide vagy oda.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Pjotr
senior tag
válasz Kavinton75 #8 üzenetére
Nálam mikor a 3x-os zoom a fokameraval megy nem vált át, az arc értelmezhetetlen minőségű Mate20P-n. Zoom kamerával részletes.
-
Kavinton75
senior tag
válasz Kavinton75 #7 üzenetére
Lejárt a szerkesztési időm, de az első a kivágott és a harmadik a 10x Zoom.
További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
Kavinton75
senior tag
Huawei Mate 20 Pro 10x zoommal.
Kipróbáltam sötétebb környezetben is és a zoom nem rosszabb minőségű, mint a kivágott kép.
Nem estem hasra az Oppo változattól.Az első a Zoom-ot, a második a 43MP-ből kivágott és a harmadik a telefon kijelzőjéről kivágott. A telefonon képszerkesztőjét használtam.
[ Szerkesztve ]
További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
atike
nagyúr
Na ha majd rendesen letesztelik.... Nem semmi megoldás, az elkészült képekre kíváncsi leszek.
-
Bibby
addikt
"és nem is a főkamera, hanem a széles látószögű viszonylatában van meg a 10x-es nagyítás, az viszont optikai."
Ráadásul ez mekkora hamis marketing bullshit akkor? Csak azért hogy minél nagyobb számot ra lehessen írni.
Ελευθερια η θανατος
-
xmaas
őstag
Nem tudom ez olyan nesze semmi de fogd meg jól legalábbis számomra ,ezekben a képekben nem latok semmi lenyűgözött majd ha lesz rendes bemutató amiben normálisan lehet képeket lőni és nem "pálcikaembereket" fotózgatni akkor majd lehet beszélgetni róla addig csak inkább papíron lévő dolognak tűnik
[ Szerkesztve ]
-
Gyuracell
csendes tag
-
doooo
veterán
Érdekes, hogy a valóban izgalmas, egyedi, kínai újítások mindig a BBK Electronics márkáitól érkeznek, nem a Huawei-től vagy a Xiaomitól... Sokkal szimpatikusabbak a mobiljaik is...
-
arn
félisten
most kepektol fuggetlenul, de ez technikailag lenyugozo
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest