- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Kamu
-
csongi
veterán
Lehet nagy szemfenyveztes
.
Siman egy dupla koppos feloldas van atirva egy erintesre -
törölt tag
válasz
#07538176 #25 üzenetére
A spec. kimaradt, most potolom.
SoC: Snapdragon 1000 (tudom, ilyen nem letezik, de majd en megalkotom)
16 magos: 8×2 GHz;8×2,5 GhzRAM: fajta: amibő' van raktaron, de 32 GB. (Ez mindenkit kielegit, de ha valaki elegedtlen lenne, van 64-es is
)
ROM: 256 a minimum, de van 1TB-s valtozat is.Rendszer: Android 30 (nemtudommi), MIUIUI 34 (stabil)
Ezt az egeszet viccnek szantam, de hatha a jovoben lesz ilyen.
Ja, es egyes esetekben (pl. MIUI helyett MIUIUI-t irtam) direkt van az eliras.
-
törölt tag
-
p2pp
őstag
Legalább a Ram-ot nem spórolták ki!
Nem úgy, mint a Samu S9-ben!
Ami nagyon gáz sztem!
Lehet megvették az összeset,
ezért nem jutott az S9-be!
Egyébként kíváncsian várom milyen lesz!
De az Ulefone T2 Pro is nagyon tetszett!
Meg az Asus Zenfone 5z vagyéppen a Xiaomi Mi Mix 2 is! -
törölt tag
Remélem a kijelzőbe beépített ujjlenyomat-olvasó mellé adnak egy kis malware-t is.
-
Ez a dúzsí...
Kiváncsi vagyok,hogy fog működni...meg minden más is ebben a telefonban. -
janeszgol
félisten
Mielőtt elájulunk tőlük, csak felidézném a cikk utolsó bekezdését.
"Ez mind szép és jó, de a rendezvény után csak mockup minták voltak kitéve, egy darab kínai embernél volt egy üzemelő készülék, amin kizárólag azt demonstrálta az úr, hogy működik a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, a termék a kezéből nem adta ki, még a menüt sem lehetett megnézni. "
Szerk.: látom azóta írtad a szarkazmust. Nem baj, mert lehet olyan ,aki komolyan gondolja ezt.
-
The Goth
tag
Ja, hát ez van ha írott szövegben nem jön át a szarkazmus.
Legközelebb ezt direkt jelezni fogom, bár reméltem a "Nagyon komoly" mondat kezdés és a szmájli segít valamit. Na mindegy, első hozzászólásnak láthatóan tökéletes volt. -
moleculez
veterán
Előlapi kamera(ák), fényérzékelő, közelség-érzékelő, faceID-hoz infra támogatás, és lehet valamit kihagytam. Na ezeknek kell hely valahol minden telón, amíg jobbat ki nem találnak. Egy kijelző alatti leolvasóval a fentiek közül kettőt kihúzhatsz, a többi még mindig marad.
Igaz a fényérzékelő mehetne a teló élére, a közelség érzékelő lehetne ultrahangos, a kamera a kijelző alatt (volt rá koncepció régen), vagy hátlapit előrepattintani, bedugni, eldugni, mittomén. Aztán mehet a 103% kijelzőarány
-
kop8
őstag
Ez a kijelzöarány biztos nem 94,85%....
De már más is irta -
roli543
őstag
válasz
weberzolee #5 üzenetére
Arra hogy a kijelző a készülék hány százalékát fedi le. Az pedig biztos, hogy nem 94%, hiszen az Apple X sem éri el ezt a számot.
Remélem, így már világos mire gondoltam. -
aelod
veterán
Én értem csak nem ez volt a harapott almánál is a magyarázat a notch-ra? Hogy nem tudták megoldani a kijelzőbe épített szenzort ezért kellett a face id a képernyőbe lógó szigetre? Akkor most, ha megvan a technológia akkor miért kell másolni ezt a betüremkedést? (Olyan telefonoknál meg pláne ahol az ujjlenyomat szenzor a készülék hátulján van)
-
Mert azoknak a szenzoroknak semmi köze az ujjlenyomathoz. Minden ujjlenyomat szenzoros mobil tele van felül szenzorokkal, az S8-nál pl alig van valami szabad hely a felső káván, a kijelző felett.
(#1) The Goth: Nem a saját fejlesztésük. A Doogee és hozzá hasonló cégek nulla pénzt költenek fejlesztésre, minden technológiát másoktól másolnak, vesznek, vagy jó esetben licence-elnek. De amúgy is, valszeg még messze nem működőképes. Ha az lenne, bárki megfoghatta volna a telefont. Ha 1 hónappal a tömeggyártás megkezdése előtt még nincs kész állapotban, az már nem is lesz.
-
aelod
veterán
Ha van kijelzőbe épített feloldás tapicskolás akkor mi a bánatos búval telibevert ménkűért kell a szenzor sziget felülre? A másik, hogy ez a megoldás, hogy nyomkorászom a kijelzőt ami fényt bocsát ki alulra az érzékelő felé ez hosszú távon mennyire lehet életképes?
-
fairi
őstag
Samu/Apple-nek milliós példányszámba kell az érzékelő és el is várják hogy megbízhatóan működjön.
Addig ha Doogee-nak max százeres a legyártott darabszám és nem működik jól az se baj.
Akik próbálták azt írják nem igazán gyors (külön érzékelőhöz képest), és sokszor ha nem nyomod megfelelő erősséggel nem reagál. -
modulus
aktív tag
válasz
weberzolee #3 üzenetére
Hú ez már elég szőrszálhasogatás. Szerintem tudod nagyon jól mire gondolt, csak jól esett belekötni.
-
weberzolee
aktív tag
Nem tudom hol látod a technológiai fejlesztést
Remélem nem hiszed el hogy saját ujjlenyomat olvasót FEJLESZTETTEK ki. Max lemásolták a Synaptics ClearID technológiáját. Csóri cég még egy rendes standot sem tudott felállítani az MWC -n, honnan lenne pénze hardwert fejleszteni
(#2) roli543
display to screen ratio, a kijelző tényleges, sarkokkal számolt méretének 95% -a használható tartalommegjelenítésre -
roli543
őstag
Nem azért az egyhúszér.. ez a telefon hol van 94% screen-body ratio??? Alul egy bazi nagy sáv van
-
The Goth
tag
Nagyon komoly, hogy egy ilyen szinte (na jó erős túlzással) no name márka is be tudja előzni a Samu/Apple nagyságokat egyes technológia fejlesztés terén.
Amúgy nem néz ki rosszul, és a hardver is rendben van, bár az a képernyő felbontás kicsit fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest