Új hozzászólás Aktív témák

• bteebi

veterán

válasz #32839680 #301 üzenetére

"De egy évente kétévente kukában végző készülékbe kell pazarolni a RAM-ot mert megtehetjük, meg egy 280 ezres készülékbe miért ne? Akár akkor is ha totál felesleges."

Na ezzel pont nem értek egyet. Ne landoljon a kukában. Átvitt értelemben se. Engem egyre jobban nyomaszt a sok szemét, amit termelünk. Persze ebből egy átlag ember semmit sem lát (sajnos, mert akkor talán még érdekelné is), de attól még ez nem lesz fenntartható...

Az igazi pazarlás amúgy a bányászat. Engem mérhetetlenül idegesít... Sőt, időnként egy kicsit az is zavar, hogy már otthon is TFLOPS-os teljesítményeket használnak arra az emberek, hogy optimalizálatlan bughalmazokkal játszhassanak, amiknek a grafikája még így is hagy kívánnivalót maga után. RAM-ból valahol sohasem elég. Nem baj az, ha nem kell mindig minden programnak újraindulnia, hanem akár több memóriaigényesebb is elfér egymás mellett. Nekem G4-em van, 3 giga RAM-mal, de nagyon sok esetben még az is kevésnek mutatkozik. Lehet, hogy csak szarul optimalizálták, de engem elsősorban a végeredmény érdekel, az meg nem az igazi.

#303: Completely agree :R.

Új hozzászólás Aktív témák