Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
üzenetére
Igen. A legtöbb használó túljutott az első meg második készülékén*, már magasabb a mérce. Mindenkinek vannak szempontjai (amik változnak is). A múltkori cikk is megírta, hogy kevesebbet cserélnek telefont az emberek, inkább drágábbat vesznek, azzal pedig remélhetőleg jobb minőségűt. Én is ezt látom a környezetemben. A legrosszabb is* A3 2016-2017 vagy valami 3-4 éves akkori csúcs.
Ezek a telefonok így specre alkotta vélemény fényében jók lennének 2014 vagy 2015 tájékán. Persze még mindig nem tudjuk, hogy elemeiben milyen minőséget képviselnek.* A nővérem kivétel, de lassan véletlen leejtem (ha kell százszor) a telóját, amit most használ (Navon T400) és kap valami értelmeset. Akár használtan.
-
janeszgol
félisten
Ma ami nekem fontos (és szerintem bőven nem vagyok egyedül, max a leendő első tulajok lehetnek más véleményen), hogy a kijelző jó minőségű legyen (és ebben a fényerő markánsan számít), a kamera használható képet lőjjön (ez átalában szokott teljesülni) és hogy ne akadjon a rendszer. Ma már van amoledes telefon is (bár ott a fényerő nem kiemelkedő) és elég megnézni a Sony vagy Xiaomi készülékeket, ahol a fényerősség általában igen csak bitang a jó panel mellett. Szóval ezek meleltt a gyenge panel és kevés fényerő a múltté (LG).
A hardveres kódolók és dekódolók, meg egyéb technológiák miatt fontos az SoC frissessége is.Tehát hardveresen le lehessen játszani egy H.265-öt például. Most csak írtam valamit, ez nyilván tovább gondolható. Ez fontos, mivel vannak még olyan eljárások, amik élesítésre várnak. Engem kiszolgálna egy S410 is sok esetben, de ha bejön egy olyan tömörítési eljárás vagy bármi, amit hardveres segítéssel nem támogat, akkor cseszhetem.
-
-
janeszgol
félisten
Az Alcatel 5 kinézetre tetszik. A többit meglátjuk. Specre nem estem hanyatt egyiktől sem. Attól tartok, hogy az Oreo-t kell megfizetnünk, ezért ezek a specek. Ennek már alapnak kéne lenni, sőt nem sokára el is avul.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tudományos Pandémia Klub
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- TP-LINK routerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest