- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem mondom, ultragáz lenne, ha nem hoznának új tervet a tavalyi Keyone-ra.
Főleg, hogy erre sem lehet kapni a bronz verziót, illetve hazánkat kivévea világon mindenhol elkezdték csökkenteni a régi készletek árait. Beleértve Motiont is.
Plusz elkotyogták az idén érkező mobilok nevét, hozzávetőleges formáját, a Keyone utódja pontos, frissített hardver konfigját is. Egyelőre ennyit. Szomorú lennék, ha újra a lagymatag blekkberi tökölődés kezdődne meg itt is. -
Hát, nem is tudom, de a TCL bedobott egy cetlit a netbe, amin az áll: hogy "bejelentés" meg nagy-party és MegaGiga-találkozó.
Mondjuk gondolom nem vagy BBM tag.
27. du 4 körül, ha jól emlékszem. A Crackberry osztott rá meghívót is, már aki elmegy oda.Az lehet, hogy tag vagyok Jolla csopiban, nem is egy helyen, de biztos, hogy rajtam kívül még érdekel pár embert itt is. Szerintem jó olvasni, hogy nem csak droid-ifon van a világon.
Fagyiból is uncsi a csoki-vanillia csavaros.Gemini ha ott lesz - és ti is - az nagyon fasza lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest