Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem mondom, ultragáz lenne, ha nem hoznának új tervet a tavalyi Keyone-ra.
Főleg, hogy erre sem lehet kapni a bronz verziót, illetve hazánkat kivévea világon mindenhol elkezdték csökkenteni a régi készletek árait. Beleértve Motiont is.
Plusz elkotyogták az idén érkező mobilok nevét, hozzávetőleges formáját, a Keyone utódja pontos, frissített hardver konfigját is. Egyelőre ennyit. Szomorú lennék, ha újra a lagymatag blekkberi tökölődés kezdődne meg itt is. -
Hát, nem is tudom, de a TCL bedobott egy cetlit a netbe, amin az áll: hogy "bejelentés" meg nagy-party és MegaGiga-találkozó.
Mondjuk gondolom nem vagy BBM tag.
27. du 4 körül, ha jól emlékszem. A Crackberry osztott rá meghívót is, már aki elmegy oda.Az lehet, hogy tag vagyok Jolla csopiban, nem is egy helyen, de biztos, hogy rajtam kívül még érdekel pár embert itt is. Szerintem jó olvasni, hogy nem csak droid-ifon van a világon.
Fagyiból is uncsi a csoki-vanillia csavaros.Gemini ha ott lesz - és ti is - az nagyon fasza lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő