- Honor 400 Pro - gép a képben
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
Csúcshyiperrren túl lehet számolni erősebb középkategóriás újdonságokkal is?
Mondjuk nem egészen a s62x szériás motyókra gondolok -
Nem mondom, ultragáz lenne, ha nem hoznának új tervet a tavalyi Keyone-ra.
Főleg, hogy erre sem lehet kapni a bronz verziót, illetve hazánkat kivévea világon mindenhol elkezdték csökkenteni a régi készletek árait. Beleértve Motiont is.
Plusz elkotyogták az idén érkező mobilok nevét, hozzávetőleges formáját, a Keyone utódja pontos, frissített hardver konfigját is. Egyelőre ennyit. Szomorú lennék, ha újra a lagymatag blekkberi tökölődés kezdődne meg itt is. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Polarstar #23 üzenetére
A TCL hazai vezetőjével két napja beszéltem és azt mondta, hogy nem lesz semmi.
Aztán ha mégis... és nem leszünk ott, akkor az nem a mi hibánk, direkt rákérdeztem többször is annál, aki a számunkra elérhető legilletékesebb személy.A Gemini fel van vésve a naptárba.
A Jollát nyilván megnézzük, de hát én azért látom, hogy egy ilyen anyag mennyire olvasott bármi mással összevetve...
-
Hát, nem is tudom, de a TCL bedobott egy cetlit a netbe, amin az áll: hogy "bejelentés" meg nagy-party és MegaGiga-találkozó.
Mondjuk gondolom nem vagy BBM tag.
27. du 4 körül, ha jól emlékszem. A Crackberry osztott rá meghívót is, már aki elmegy oda.Az lehet, hogy tag vagyok Jolla csopiban, nem is egy helyen, de biztos, hogy rajtam kívül még érdekel pár embert itt is. Szerintem jó olvasni, hogy nem csak droid-ifon van a világon.
Fagyiból is uncsi a csoki-vanillia csavaros.Gemini ha ott lesz - és ti is - az nagyon fasza lenne!
-
válasz
TheBikerider #19 üzenetére
Figyeld meg, egy k.rva szót nem fognak róla ejteni.
Pont ugyanúgy mint a Las Vegasi rendezvény különdíjjas cuccáról sem volt egy szó sem. Gondolom neked sem dereng a Gemini linux-android duál, billentyűzetes PDA.
De nem gond. A finn Jolláról majd max én fogok írni.
-
-
Ricardo
titán
válasz
fornettisuti #15 üzenetére
A Ken Hong inerjú engem is érdekel.
-
callmeakos
veterán
Az az Xperia
-
fornettisuti
veterán
Engem az MWC-ről csak a Xiaomi stand és a Ken Hong interjú érdekel.
-
T. I.
senior tag
A Nokia 8 pro is jöhetne már, minél előbb.
-
törölt tag
Innovatív dolgok várható hiányában ennek megfelelő mértékben "várom" az mwc-t. Csendben azért olvasgatok, de vásárlást tekintve, idénre nincs különösebb tervem.
-
vacs
veterán
Idén is puha pöcsök lesztek és Ken Hong-tól semmi kényesebbet nem fogtok kérdezni?!
-
TCL Blackberry új mobilja.
Illetve a finn Jolla Sailfish 3 OS. A többi nem érdekel engem. -
altecsóka
tag
Én a navon standjára leszek kiváncsi (azé" annyira nem he-he)
Remélem erösssen kijönnek egy olyan diszpléllyel,ami szemböl nézve sem látszik semmi....
Mer köll az innovátio. -
törölt tag
A Nokiára kíváncsi leszek.
-
Ricardo
titán
Az S9érdekel, azo belül is a kamera tulajdonságai.
A sony bemutatója lehet még érdekes. nagyo kíváncsi vagyok, milyen változásokat hoz náliuk az idei paletta.Szerk:
Érdekes lehet még a Nokia A 7+ jónak tűnik.
A Xiaomi a hírek szerint nem készül nagy dobásal, de rájuk még kíváncsi vagyok. -
TTommi
aktív tag
+1 az ASUS- hoz. Persze van akinek tetszik, ugyhogy biztoswn vqn letjogosultsaga. Ha csak a formaterv tetszene, de androidot akarnek, biztosan elobb valasztanam ezt mint valami feltorekvo sarga gyarto termeket
A Sony- ra mindig kivancsi vagyok, remelem iden tenyleg letesznek valamit az asztalra! -
Mr.Silkó
veterán
Várjuk kíváncsian a híreket!
-
Divinity
őstag
Várjuk!
-
wizzgeri
tag
Én a Sony felhozatalra és az okosórákra leszek nagyon kíváncsi
-
mg1992mg
őstag
Tekintve hogy egy ideje csúcskategóriás telefont veszek, a legjobban az S9 érdekel. De érdekesnek igérkezik a többi gyártó is, egyedül az Asust sajnálom, hogy ők is beállnak ebbe az idétlen szigetes baromságba...
-
kiezTe90
senior tag
De kívancsi leszek a Sony milyen lesz. Remélem azért odateszik magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple Watch SE2 Karcmentes, Cellular (Esim) 44 mm, 12 hónap garanciával
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged