- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
neoforce #151 üzenetére
Nekem egy A5 2016-om van
. Kb 40 ezret ha ér. Tapasztalataimat ez alapján írtam le. Az S8 a Xiaomi 5-el lett hasonlítva, mert kb egy idősíkban vannak.
Vitatkozni én sem akarok, csak annyit akarok kihozni ebből, hogy nem lehet jó az, ami nem működik, csak mindenféle hack-elésekkel meg mókolásokkal lehet bele életet verni. Kb mintha arról akarnál meggyőzni, hogy egy trabant, amibe utólag lett hebredálva elektromos ablakemelő, meg lángnyelveket tennél rá kívül, az kb egyenértékű egy közép kategóriás BMW-vel.
És ezt nem kell kimagyarázni azzal, hogy téged a fapados billentyűzet érdekel, meg a hiányos wifi szoftver, meg hasonló. -
KengelRoland
aktív tag
válasz
neoforce #138 üzenetére
Szóval nem.
Samsungnál lehet, így nincs az az idegesítő felugró ablak, ami akkor jön elő, ha olyan helyen vagyok, ahol korábban csatlakoztam egy hálózatra. Én a wifit soha nem kapcsolom ki, mert jártam úgy, hogy elfelejtettem otthon bekapcsolni, így vidáman elhasználtam youtube-ra a mobilnetemet. Ezt nem akarom töbször. Így bekapcsolva van a wifi állandóan. Így viszont bármerre járok (bank, tesco, stb) ahol ingyen wifit használtam, felugrik az ablak, hogy csatlakozzam, akkor is, ha nem akarok. Baromi idegesítő. A Samsungnál ezt ki lehet kapcsolni, ettől viszont az otthonira vidáman felmegy automatikusan. Ezt hívják felhasználói élménynek.0.44 W/kg (head) a Samsung S8 telefon sugárzása, 1.19 W/kg (head) a Xiaomi Redmi 5 pro sugárzása.
Ezt hívom felesleges kockázat csökkentésének.Xiaomi gyárilag rootolt, így nem megy rajtra az OTP Smart bank. Samsung nem rootolt, ezért megy.
Ezt hívom kényelemnek és biztonságnak.A Xiaomi gyári billentyűzete tud olyat, hogy kikapcsolható az automatikus szóköz a billentyűzeten? Amikor egyéb billentyűzeten swype módszerrel írok és a szótár nem ismeri egy szó ragozott alakját, akkor kézzel kell javítani. És baromi idegesítő, ha beírom az alap szót, de utána rögtön tesz egy szóközt a billentyűzet, így mindig vissza kell lépni, törölni, újra írni.
Samsungnál ez kikapcsolható, így gyorsabban írok hiba nélkül virtuális billentyűzeten, mint más a fizikai gombokon.
Ezt hívom a felhasználó igényeinek kielégítésének.A Xiaomi tud olyat, hogy a billentyűzeten megnyomod a vágólap gombot és látod az utolsó 10 tételt amit vágólapra tettél? Kevés billentyűzet tudja, és iszonyatos módon megkönnyíti a munkát.
Felhasználói élmény.Egy szónak is száz a vége, tény, hogy a Samsung drága telefon, de nem véletlenül. Még sose találkoztam inkompatibilitással, vagy olyan problémával, amit nem lehet megoldani gyári keretek között. Én pedig nem szeretek ismeretlen alkalmazásokat feltenni a telefonra.
Lehet, hogy számodra más dolgok fontosak, csak akkor ezt kell leírni, hogy "Az én igényeimnek megfelelő ár/érték arányt képvisel a Xiaomi", nem pedig azt, hogy a legjobb telefon.
Legolcsóbb az lehet, de nem véletlenül olcsó. Van rajta egy alap droid és mindent úgy kell beszerezni, hekkelgetni. Én inkább kifizetek érte 60 ezerrel többet, de ne legyen probléma. És legyen benne minden gyárilag, legyen biztonságos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest