- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
macskea
őstag
válasz
janeszgol #35 üzenetére
Egyébként nem is kellene, hogy trendet diktáljon, mert a sz@rimoji meg a szigetes kialakítás minden, csak nem másolni való. A faceID is erősen véleményes, meg is látszik az X eladásokon, én eddig mindössze egy embernél láttam X-et, régebben azért ennél dinamikusabban terjedtek a mobiljaik. Ezt támasztja alá az összes X kudarcot ecsetelő cikk is. Más kérdés, hogy anyagilag ebből is jól jöhettek ki, mert kevesebb eladott mobillal is nőtt a bevétel, azt meg már csak gondolom, hogy bőven fedezte a fejlesztés költségeit is. Szóval nem diktálna trendet az Apple, ha pont a konkurencia nem csinálná trendet még a félresiklásaikból is. Számomra teljességgel érthetetlen. Gondolom ez valami biztonsági játék lehet a részükről, hogy azok biztosan jobban tudják merre az arra, tiszta szerencse, hogy a jack maradt.
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
janeszgol #42 üzenetére
Hát nekem sem ez lesz a következő telefonom, az biztos. Lehet, hogy te nem villogsz telóval, de nagyon sokan még mindig villognak. Főleg itt a fórumon.
(#43) EclipseGT: Gondolom kikapcsolható vagy tanítható. Ez olyan dolog, hogy nappal is lenémíthatod a telefont és csodálkozol miért nem hív senki egész nap és este veszed észre, hogy le van némítva. Oda kell figyelni és kész. Viszont az embereknek gondolom max 15%-a dolgozik éjszaka, tehát az ötlet nagyon jó. Bár én eddig is rádugtam este és reggel vettem le. Két éves a telefonom és semennyit nem romlott az akku teljesítménye, pedig több mint egy évig kizárólag gyorstöltéssel használtam. Én nem vagyok ilyen mentálisan beteg akkufétises aki 40-80% között tartja az akku szintjét, mert valahol azt olvasta, hogy ez a tuti és azóta így él, hogy az akkut meg a SOT-ot figyelgeti. De ha ezzel az AI töltéssel még ettől is ritkábban kell akkut cserélnem, akkor az mindenképpen jó dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- alza vélemények - tapasztalatok
- C# programozás
- Eredeti játékok OFF topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest