- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
Blizzardking #163 üzenetére
Szerintem a dual sim fontosabb lenne.
Tekintve, hogy a következő iPhone-ban már valószínű nem is lesz hagyományos SIM, hanem E-SIM-re állnak át, ahogy lassan majd a többi gyártó is, így teljesen értelmetlen a felvetés, mert ahhoz elvileg annyi előfizetést kapcsolhatsz hozzá, amennyit akarsz.
Joey - arra próbáltam célozni, hogy a legtöbb szifon vevő azért vesz szifont mert ezt veszik a legtöbben.
Androidos készülékből többet vesznek, szóval ez az elképzelés messze nem állja meg a helyét.
Még az ár és a presztízs is max itthon, mert külföldön egy gyerek megveszi a zsebpénzéből, vagy apuci megkapja ingyen, vagy fillérekért a családi előfizus csomaghoz. -
joey04
titán
válasz
Blizzardking #163 üzenetére
Aha.
-
joey04
titán
válasz
Blizzardking #139 üzenetére
He? Hogy jön össze a kettő? Fociban hűségesnek kell lenni a csapathoz, hiszen “nőt, kocsit cserélhetsz, klubot soha”. Viszont használati tárgyakból mindig a legjobb ajánlatot érdemes választani.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Blizzardking #148 üzenetére
Hehe, akkor tudod miről beszélek.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Blizzardking #145 üzenetére
Nekem mérnökként más a helyzet. Jelenleg van munkám elég sok. Én magam kormánytól függetlenül dolgozom, de ki tudja mit hozna egy másik kormány. Visszajönne a jó öreg "Strabag mindent elvisz" időszak, mint 8 évvel ezelőtt, amikor megkaptam a BSc-t és elkezdtem dolgozni. Ott már a kivitelezésben maximum az alvállalkozó alvállalkozója lehettél úgy, hogy nagyon olcsón kellett dolgozni és a teljes összegből több évre több %-nyi garanciális visszatartás volt, amit majd vagy megkapsz, vagy nem, amikor lejár..
Ettől függetlenül nem jó, az sem, ami most megy. Erre is írtam, hogy itthon nincs aranyközépút. -
törölt tag
válasz
Blizzardking #145 üzenetére
Építs masszázs robotokat, probléma megoldva
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Blizzardking #141 üzenetére
"aládpajszerol"
)
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Blizzardking #141 üzenetére
Elvek a magyar politikában? Ne viccelj.
Más lenne az, ha erről Norvégiában lenne vita egy fórumon, ahol ha kidobod a parlamentből a politikust, akkor elmegy takarítani és majdnem ugyanannyit keres, mint előtte.
De még ott is van korrupció. Ezt olyan norvég arc mesélte nekem, akinek ott night club-ja volt, míg el nem kezdte zavarni egy politikus köreit..
Itthon a dzsungel törvényei uralkodnak, ha nem jó oldalon állsz, akkor elpusztulhatsz. Ha olyan szférában dolgozol, ami politikafüggő.
De ugyanez volt a korábbi kormányok idején is, csak pepitában. Nincs aranyközépút sajnos. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Blizzardking #139 üzenetére
És mennyi ilyen ember van Magyarországon. Gondolj a pártszimpátiára... arra mennek amerre a nyertes. Ha épp a nyilas akkor az ha kommunista akkor az. De akár áthelyezheted a jelenre is
-
Parallaxis
addikt
válasz
Blizzardking #122 üzenetére
Te vevőként annak örülsz, hogy kevesebb eladott darabszámmal a legnagyobb árbevételt csinálták?
Azt ugye tudod, hogy eladott készülékek számában megelőzték a Samsungot is az utóbbi negyedévben?
-
joey04
titán
válasz
Vevőként annak lehet örülni, hogy ha jól megy cégnek, akkor biztosítva látom a frissítéseket, a supportot, az esetlegesen szükséges szervizhátteret, valamint biztosíték valamilyen szinten arra is, hogy a jövőben is jó termékeket kapok, hiszen lesz pénz fejlesztésekre. A szakmai érveken felül pedig természetesen a jóleső kárörvendésnek is táptalaja a sikeres negyedév, ami láthatóan bosszantja a hatereket.
-
doooo
veterán
válasz
"Te vevőként annak örülsz, hogy kevesebb eladott darabszámmal a legnagyobb árbevételt csinálták?"
Te ezt nem értheted...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest