- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Blizzardking #148 üzenetére
Hehe, akkor tudod miről beszélek.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Blizzardking #145 üzenetére
Nekem mérnökként más a helyzet. Jelenleg van munkám elég sok. Én magam kormánytól függetlenül dolgozom, de ki tudja mit hozna egy másik kormány. Visszajönne a jó öreg "Strabag mindent elvisz" időszak, mint 8 évvel ezelőtt, amikor megkaptam a BSc-t és elkezdtem dolgozni. Ott már a kivitelezésben maximum az alvállalkozó alvállalkozója lehettél úgy, hogy nagyon olcsón kellett dolgozni és a teljes összegből több évre több %-nyi garanciális visszatartás volt, amit majd vagy megkapsz, vagy nem, amikor lejár..
Ettől függetlenül nem jó, az sem, ami most megy. Erre is írtam, hogy itthon nincs aranyközépút. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Blizzardking #141 üzenetére
Elvek a magyar politikában? Ne viccelj.
Más lenne az, ha erről Norvégiában lenne vita egy fórumon, ahol ha kidobod a parlamentből a politikust, akkor elmegy takarítani és majdnem ugyanannyit keres, mint előtte.
De még ott is van korrupció. Ezt olyan norvég arc mesélte nekem, akinek ott night club-ja volt, míg el nem kezdte zavarni egy politikus köreit..
Itthon a dzsungel törvényei uralkodnak, ha nem jó oldalon állsz, akkor elpusztulhatsz. Ha olyan szférában dolgozol, ami politikafüggő.
De ugyanez volt a korábbi kormányok idején is, csak pepitában. Nincs aranyközépút sajnos. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Fitzgerald #98 üzenetére
Pontosan, de ezt mondd egy taiwan-inak is.
-
tibcsi0407
félisten
Taiwan-i létükre a legkínaibbak, ha másolásról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 1 / 2
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest