- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KengelRoland
aktív tag
válasz
Parallaxis #167 üzenetére
De jó lenne. Én is az esim-es óra miatt várom
-
Blizzardking
őstag
válasz
Parallaxis #167 üzenetére
Azt mondod, hogy lassan végre felzárkóznak azon kínai telefonok táborához, ahol több előfizetéssel is használható egy készülék? Na neee!
De akkor dual active nem nagyon lesz ugye? Vagy e-radio is lesz benne? -
KengelRoland
aktív tag
válasz
Parallaxis #165 üzenetére
A proféta beszéljen belőled. Várom nagyon az e-simet. Látni már valami mozgolódást? Mert én még csak terveket olvastam fél éve.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Parallaxis #162 üzenetére
Szerintem a dual sim fontosabb lenne. Aki kényszeresen arra vágyik hogy utánozzák, az vagy legyen egyéniség és érje el, vagy menjen el pszichológushoz. Az hogy vesz 24 havi hitelre egy "korszakalkotó" telefont, és kutyakakákkal pozőrködik, az egyhén szólva tüneti kezelés.
Joey - arra próbáltam célozni, hogy a legtöbb szifon vevő azért vesz szifont mert ezt veszik a legtöbben. Hát gratulálok
(Ezt hívják egyébként úgy hogy divat. )
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Parallaxis #159 üzenetére
"Ezt még 2017-ben is millió dolláros berendezésekkel és arcra/fejre ragasztott viszonyítási pontokkal tudták megoldani még Hollywoodban is."
És akkor szerinted ezt a technológiát berakták neked egy 1000$-os mobilba.
Oké, szerintem itt hagyjuk abba. -
<Lacy85>
addikt
válasz
Parallaxis #132 üzenetére
"Az S9-ben bemutatott ÖSSZES újdonság már látható volt más készülékben"
Miért, melyik telóban van / volt még ilyen kamera? Mert a legfőbb újítása épp ez.
Amúgy szerintem is a 10-re tartogatják a nagyobb dobást."Nem csak az volt másolás, ráadásul elég bénán sikerült nekik (megfelelő hardver nélkül elég suta a dolog)."
Igen, mert azon a hatalmas különbségen fog múlni, ami a két teló között van.
Talán 10-15%?"Érthető módon, mivel a mögötte lévő technológia döbbenetes"
Nem tudom, mi olyan döbbenetes benne. Oké, az arcfelismerést marha jól megoldották, de ez az arckövetősdi, mozgás utáni animálás nem igényel űrtechnikát.
Mint ahogy régebben írtam, ezt egy alap webkamerával is megoldottad már a 2015-ös after effects-ben is.
Itt se kell más, csak egy előlapi kamera.
Ami döbbenetes volt, az inkább csak a marketing, meg a ferdítés, hogy ez csak az iX-en megoldható. Hát nem, a 8-on is simán ott lehetett volna, csak akkor mivel adod el a X-et?
Egy sziget, meg egy áthelyezett kamera kevés lett volna a felárért... -
<Lacy85>
addikt
válasz
Parallaxis #127 üzenetére
"Pont ugyanolyan, csak más a háttérkép
"
Akkor elég csalóka, mert itt teljesen úgy látszik, mintha ott érne véget a kijelző. Még a sarka is le van kerekítve.
"Mert a Samsung és társai nem ugyanezt teszik..."
Csak a többi gyártónál senki nem tapsol, hogy "jajj, de jó, többet kell fizetnem, és ez milyen jó lesz nekem".
"Az innen-onnan összelegózott S9 hatalmas fejlesztés ugyebár."
Miért, mit ollóztak össze honnan? Remélem most nem az animoji-val akarsz jönni.
Samsungnál nem ez volt az egyik selling point. Nem úgy, mint almánál. -
<Lacy85>
addikt
válasz
Parallaxis #120 üzenetére
Itt mobilarénán kicsit máshogy nézett ki.
Ha olyan lesz, mint amit te linkeltél, akkor az tényleg ultra gáz.(#124) joey04: Az egyetlen baki ott van a dologban, hogy almáéknál mostanában irreális áron kapsz egyre szarabb minőséget.
Jelen esetben a plusz bevétel kb. csak a kp állományt duzzasztja tovább, a vevő meg kb. annyit lát, hogy az egekbe mennek az árak teljesen indokolatlanul.
De igazából ha a saját pénzetek ellenségei vagytok, akkor tapsoljatok neki nyugodtan. Sőt, én még meg is kérném az Apple-t a helyetekben, hogy a következő széria ne 380, hanem 580 ezer legyen, mert ha a cégnek jó, akkor nektek is jó.(#122) Blizzardking: Látod. Valaki akkor alszik nyugodtan, ha minél többet kifizethet valamire, és még örül is neki, ha a cég hülyére keresi magát rajta.
Perverz egy világban élünk basszus.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Parallaxis #62 üzenetére
Te vevőként annak örülsz, hogy kevesebb eladott darabszámmal a legnagyobb árbevételt csinálták?
Szerintem írni kéne nekik egy petíciót hogy emeljenek árat.A készülékről; olvasva az Iphone-os cikkeket, kb semmire nem mondhatjuk hogy koppintás, ami normálisan működik. Úgyhogy várjunk még ezzel...
-
joey04
titán
válasz
Parallaxis #106 üzenetére
Apró bibi, hogy fordítva ülnek a lovon.
Nem a sziget lóg be, hanem a kijelzőt vitték fel, részben kitöltve a felső kávát, ezzel a státusz sort kitolva egy amúgy értéktelen területre, nagyobb képernyőfelületet szabaddá téve.
(Még mindig jobb, mint az LG ostoba plusz kijelzője felül.)Az más kérdés, hogy azoknál a kínai csodáknál tök értelmetlen a dolog, ahol amúgy is van alul káva, mert egyszerűbb lett volna megfordítani az egészet és felül hagyni azt a rész, ahol elfértek volna az érzékelők és kamerák. Ezeknél ez valóban csak ostoba divatmajmolás.
Na ilyen szépen összefoglalva még nem láttam a lényeget.
-
Ricardo
titán
válasz
Parallaxis #111 üzenetére
Az S8, és az S9 kijelző/előlap aránya is jobb kicsivel, mint amit az Apple a szigetes megoldással elért, így jelenleg visszalépés lenne ha átvennék.
Ha a következő iPhone már kisebb szigettel érkezik akkor akkor talán hozza ezt a számot, de addig a Samsung is tovább fejlődik.
Ettől eltekintve nem kizárt, hogy átveszik, de remélem nem lépnek erre az útra.
-
csongi
veterán
válasz
Parallaxis #112 üzenetére
Értem ebből a megközelítésből is.
Nem sok kedvem van matekozni, de kiszámolhatjuk a hasznos kijelző felületet szigetesen és sziget nélkül.
Úgy érzem nem lenne érdemleges változás, de lehet a tisztább látás végett megérné.
Szemre, a szigetes megoldásnál a középső rész mélyebben benyúlik, mint ha nem lenne sziget.
Szerintem a két kialakítás között 0,1-0,2cm2 lehet az eltérés.
Talán a FaceID szenzor lehet ami árnyalja képet, sajnos nem láttam még kiszedve, így nincs viszonyítási alapom mekkora lehet a helyigénye egy front kamera és stb szenzorhoz képest.
Elfogadom ha ez az eszköz több helyet foglal és ehhez képest lehet információs felületet nyerni a szigetekkel.
De a többi kínai majmolást már nem,....
A káva mentes kívánságok, hátha nyomást gyakorolnak a fejlesztésekre, és stagnál be a mobilágazat a már unalomig ismert megoldásokkal.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Parallaxis #111 üzenetére
Franc tudja. Ha jól rémlik, akkor épp a samsung-nak volt nemrég valami szabadalma a kijelző alatti szenzorokra. Ki tudja, mit hoznak ki belőle.
"de ez nem hiszem, hogy jövőre sorozatgyártásba kerülne."
Akkor valószínűleg marad valami S8/S9 féle design. Ebben azért elég egyediek az S6 óta. nem hiszem, hogy ennyire lekoppintanák az almát.
Mellesleg mivel ők gyártották a kijelzőt a X-be, valószínűleg már elég rég tudták, hogy fog kinézni.
Ha ezt a vonalat akarnák követni, már az S9 is ilyen lett volna."AZ LG megoldása pont olyan, mint az iPhone X-é (annyi különbséggel, hogy az G7-nél van alul káva, ami tök felesleges)."
Őőőő, nem egészen, mert ha úgy oldják meg, ahogy a fotón is volt, akkor az ég világon semmit nem fog kitakarni a notch. Se az appoknál, se a videóknál, stb.
Kb. olyan, mintha a káván lennének az értesítések.
Azért az egy kicsit másabb, és (szerintem) ízlésesebb is. -
csongi
veterán
válasz
Ez csak nézőpont kérdése.
A kijelző túlnyúlása és az értesítő sáv méretének kompromisszumos méretmegoldásával, simán lehet sziget nélküli egybefüggő kijelző is. De a kijelző túlnyúlása csak egy magyarázat, amivel a dizájnt magyarázzák ki szerintem. Tulajdonképen mindent meg lehet magyarázni, pont mint az órajel korlátozásokkal, a felhasználói élmény érdekébe.Egy 6"+ kijelzőknél mégis mekkora csoda felület nyerhető a két túlnyúlással?
Akár %-an is meghatározható a szinte semmiSzerintem nem szép, illetve feleslegesen drágítja terméket a semmi. Egyediségről talán beszélhetnénk, ha korában nem jelent volna már meg.
Ha külön csak a két szigetet lehetne életre kelteni egy értesítés esetén, akkor látnám az értelmét, de sanszos, hogy az egész kijelzővel együtt éled. Talán filmezés, olvasás esetén lehet jó, ha az a felület életre kell értesítés esetén.
Akár egy egyszerű widgetbe is be lehet tenni az értesítéseket.
Persze majmolni felesleges
Sajnos nem mai keletű ez, csak most már nagyon szembe tűnő.
Talán most lehetett volna az Almát nem követni. Lassan csak ilyen kijelző jön, és sosem derül ki mennyire kelendő ez a megjelenés, vagy csak a kényszer miatt viszik, mert nagyon más nem lesz. -
<Lacy85>
addikt
válasz
"Nyugi, az S10 jövőre már szintén szigetes lesz"
Ja, meg iPhone 7 óta tűnik el a samukból is a jack dugó. Azóta csak 3 csúcstelefon jött ki, amiben van.
"Egyszerűen azért, mert ez a legjobb megoldás."
Ja. Ez aztán az. Sok dologban megy a samu az apple után, de szerencsére akkora idióták nem lesznek, hogy ezt a bűn ronda valamit átvegyék. Ez a szerep megmarad a kínaiaknak.
Erre talán az LG féle állítólagos megoldás a legjobb, amiről épp most jött cikk. Van sziget, de a hasznos tartalom alatta kezdődik. Nem zavar bele semmibe. Na arra azt mondom, okés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest