- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
tomboy0013 #1 üzenetére
Itt a vágatlan válasz, mindjárt beleírom a cikkbe: Csaba, it's something we are trying to give the G series a lower barrier to entry, by not forcing customers to pay for features they won't use. The specific features for each market are based on market research as to what we feel carriers and customers are likely to want to pay for. We're not saying all European customers don't want wireless charging, some will. But the majority won't want to pay for it or won't like the sacrifice in charging speed they'll have to make.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Teljesen jogos ez a felvetés, nyilván gondolkoztunk előtte, hogy mit kérdezzünk, és úgy döntöttünk, hogy inkább a cég útjáról fogjuk faggatni Kent. Nem érzem helytállónak azt a kijelentést, hogy kizárólag a G6-ról beszéltünk, hiszen végigvettük azt, hogy mi vezetett a G5 bukásához, hogy áll most a cég anyagi és egyéb szempontból, mi várható a jövőben, és ezek nagyon releváns kérdések, ha valakit az LG mobilos divíziójának sorsa érdekel, úgy is éreztük, hogy a Mobilarenán ez relevánsabb, mint a low-endről kérdezni. Illetve szó esett a szintén frissnek számító kiegészítőkről is.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
tomboy0013 #1 üzenetére
Jogos, meg akartam kérdezni, de elfelejtettem. Írtam most neki, a szöveget kiegészítem majd, ha megjött a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest