- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tőlünk nyugatabbra, vagy ha szimplán csak szétnézel egy európai reptéren, mindenki nyakában ott lóg a 100ezres Beats meg társaik. Tudom hogy ezen felhasználók nagy része is csak divatból veszi, de a másik fele jó zenét akar hallgatni. És pont a telójuk miatt nem tehetik meg.
A másik fele a dolognak, hogy ugye a pali ismondta, hogy ki akarnak tűnni, meghallgatják a usert, és olyan telót akarnak letenni az asztalra, ami minden igényt kielégit. Pont ez nem valósul meg. Ez a teló kb 1 hónapig lesz kuriózum, mert a kijelzőn túl nincs benne semmi extra. Egy jó DAC szerintem megdobta volna az eladásokat, rámenni a minőségi zene vonalra, ahogy a HTC csinálta még anno a beats-el. Így meg jön az S8, meg a többiek, és beleszürkül szépen a futottak még kategóriába, nem lesz semmi egyedi benne. És szerintem idén az árelőnye sem lesz meg a G6-nak, pont amiatt, mert a 2016 rossz év volt, olcsóbb volt a G5, és úgy se fogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független kiváló akku
- IPhone 15 Pro 512GB gyári független 2026.12.10 iCentre jótállás
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/2025.12.24. Apple Gar./Akku 100%/(VE) Azonosító:VE Tartozéko
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest