- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Európában indíthat a Vivo V60 Lite 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tőlünk nyugatabbra, vagy ha szimplán csak szétnézel egy európai reptéren, mindenki nyakában ott lóg a 100ezres Beats meg társaik. Tudom hogy ezen felhasználók nagy része is csak divatból veszi, de a másik fele jó zenét akar hallgatni. És pont a telójuk miatt nem tehetik meg.
A másik fele a dolognak, hogy ugye a pali ismondta, hogy ki akarnak tűnni, meghallgatják a usert, és olyan telót akarnak letenni az asztalra, ami minden igényt kielégit. Pont ez nem valósul meg. Ez a teló kb 1 hónapig lesz kuriózum, mert a kijelzőn túl nincs benne semmi extra. Egy jó DAC szerintem megdobta volna az eladásokat, rámenni a minőségi zene vonalra, ahogy a HTC csinálta még anno a beats-el. Így meg jön az S8, meg a többiek, és beleszürkül szépen a futottak még kategóriába, nem lesz semmi egyedi benne. És szerintem idén az árelőnye sem lesz meg a G6-nak, pont amiatt, mert a 2016 rossz év volt, olcsóbb volt a G5, és úgy se fogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest