- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
babati
aktív tag
válasz
iPetras99 #65 üzenetére
Udv. Bocs h ekezet nelkul irok meg vadaszom h kell rajta bekapcsolni. M4esemhez kepest fogok irni. Kijelzo elenkebb es szebb. Gyorsabb eszrevehetobben. Erintes is nagyon pontos. Eddig akkuba nem vettem eszre h nagyon rossz lenne. Kepek szepek amiket csinaltam bar meg csak telon tudtam visszanezni. Mikre vagy meg kivancsi?
-
babati
aktív tag
válasz
iPetras99 #65 üzenetére
Üdv. De ezt is elbaltázta. Tegnapra kértem a délelőtti órákban, semmi. Felhívom a központot mondja a csaj h a futár elvitte. Ma keltem és jött az sms, hogy átvette a futár és hozza. Hozzáteszem keddre rendeltem. Ilyenkor hol és kinek tegyek panaszt? Ez magyarország? Ez a telenor? Áh...
-
babati
aktív tag
válasz
iPetras99 #59 üzenetére
üdv. Erősen vissza kell fognom magam, hogy ne anyázzak. Bolondok háza van a kékeknél. Nem tudják melyik boltba van belőle. Vártam a telót és semmi, se nem hívtak se semmi. Ma felháborodva felhívtam őket. Szegény kiscsajt nem okoltam a dologért, de írásos panaszt tettem. Nem volt raktáron a telefon és nem tudták kihozni. Könyörgöm, miért nincs összhangban a webshop és a raktárkészlet??? Ma újra megrendeltem, kedden hozzák "elvileg".
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest