Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerati 1
újonc
válasz
Inkvizitor1 #3 üzenetére
Kedves Érdekeltek!
A hozzászólásokat olvasva leírom a véleményemet.
Nos én megvettem a P10+ -omat, 4 napja barátkozom vele.
Összegezve nagyon megvagyok elégedve vele, 100 pontból 91-93 -at adok neki. Csak azért nem 100-at,
mivel az akku bírhatná tovább is. Igaz egész napos (10 órás) full világosított kijelző mellett szabadban napfény alatt használás után (játék-net-zene) még mindig 20 százalék fölött volt. Ha azt vesszük hogy teljesítményleadás, azért ez is szép teljesítménynek mondható. A másik viszont fájóbb mínusz a saját rádió hiánya. Eddig minden készülékemben volt, tehettek volna ebbe is.
Ezt a két dolgot leszámítva (az első nem is annyira rossz), minden okés vele.
És most pár hozzászólónak válaszolnék:T. bali!
A telefonok nagyságát erősen befolyásolja az adott gép tudása. Ezzel együtt a P10+ jó egykezes teló, csak a játékhoz kell kettő. Ha kis telefon érdekel ajánlom a motorola v2-t, régi, szép, és pici kagyló teló, nyakláncmedálnak is megfelel. Kisebbet ne akarj mert belecsúszik a füledbe és a doki fogóval húzza majd csak ki.T. Pirosribizli!
Fényérték ide, vagy oda, bizony próbáltam sötétített szobában, éjjel utcán, vakuval és anélkül, 95%-ban tökéletes képeket kaptam.T. Inkvizítor!
Nem lesz bukás. Az 5.5 -öt csak a 10 colos tabletemhez és a számítógépeimhez mérve érzem kicsinek. Na meg mivel a 49 éves korom okán már az aggkori gyengén látás is érint, most már azért kis betűkhöz kell a szemüveg, ezért a film nézéshez ezen a telón persze szintén használom. De ha te nem vagy érintett eme aggkori gyengén látásban, akkor nem fogod a P10+ -ot kicsinek látni.
A G6 5,7 (14,478 cm) P10+ 5,5 hüvelyk (13,97cm) a képernyőt tekintve. Ugye ha ezt végig gondolod, fél centi különbség miatt már nem érzed annyira nagyon gyengének az P10-et.
Az S8+ 6,2 (15,748 cm) nézve a különbség nagynak is tekinthető, 1,5 cm. Csak az a gond hogy ez egyrészt a kezelés kárára megy.(kényelmetlen az ujjlenyomat olvasó helye, és már nem tekinthető egykezes készüléknek, ráadásul eléggé csúszós a teló, állandóan félnék hogy elejtem és eltörik), másrészt mivel edge működik rajta nem teheted tokba. A P10+ nem edges, de még így is a silicontokot arrább kell néha húznom az oldalán mondjuk egy mappaáthúzás esetén.
Így aztán azt kell mondjam a nagyobb készülék kisebb vagy ugyanakkora képpel felhasználóbarátabb.
A vízállóságról csak azt tudom, hogy 2x eláztam vele a 4 nap alatt, csorgott némi víz rajta, kutya baja.Jóbarátom S8+ -t vett, beteszteltük együtt a 2 telót (játékok, fényképezés, egyéb dolgok). Azt kell mondanom a processzorok nagyjából ugyanazt nyújtották, a kép élesség ugyanaz, színtónus játékoknál a P10+ nál talán kicsit hidegebb, de kinek mi tetszik. Ellenben a P10+ 2Gb-al több munka ramot kapott (6Gb, emiatt némileg gyorsabb az S8+ -nál némely alkalmazásban), és dupla akkora belső memóriát (128 Gb). Mindenképpen jó választás annak aki csúcskészüléket akar, ajánlom mindenkinek.
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest