- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
agabe
addikt
válasz
#06658560 #151 üzenetére
Tegnap este fogdostam, nyomkodtam egy peldanyt (nem nemetorszag es nem MM).
Hat aki a kamera fejlodeset varja az csalodni fog, konkretan tul kontrasztos kepeket lo alapbeallitassal, video kep lassan koveti a mozgast...valahogy le van maradva mondjuk egy tized masodpercet mint a regebbi keszulekeknel volt tapasztalhato, video stabilizalas elmegyeget, de a felvett kepen a mozgas akad neha-neha akar 60fps-en is FHD modban, 4K-t ki sem probaltam.
A keszulek haza picit vekony anyagbol van, kocogtatasra a telefon belseje rezgessel jelzi, hogy nincs teljesen a hatlaphoz passzitva (nem zorog azert), a gesture funkcio jopofa a home"gombnal", de hatul sokkal jobb volt eddig (mondom ezt ugy, hogy jelenleg iphone-t hasznalok, es annak is alul van, de attol meg nem az az idealis) nem kellett volna elore tenni.
Amugy szep, jol nez ki, jonak tunik mukodesre (bar 4giga nem tudom mennyire jovoallo), de semmi olyan nincs benne ami miatt kiemelkedo lenne elso blikkre.
Hosszabb tavu es hasznalat majd reszletes tesztekbol biztos kiderul, de tegnapi tapasztalat alapjan sem p9-rol sem mate9-rol nem valtanek erre. -
Protector
csendes tag
válasz
#06658560 #140 üzenetére
Ezen az előrendelés oldalon van egy csomó hely ahol lehet venni, de azt látom hogy némelyik szolgáltató csak éppen fogalmam sincs melyik.
Abban talán biztosan vagyok hogy MM és Saturn az függetlenül adja (gondolom). A többit nem ismerem. Azt tudja valaki hogy ez az ajándék kamera hogy is jár hozzá? Sajnos a német tudásom egyenlő a nullával.
-
Protector
csendes tag
válasz
#06658560 #134 üzenetére
Eddig jól hangzik. Tudom érdekes, de nekem pont bejön hogy azért hajaz valamennyire az iPhonera, viszont IPhonet biztos nem akarok venni mert nekem sokkal jobban bejött az android. Az apró módosítások a P9hez képest nekem a megfelelő irányban változtak, gondolok itt az elöl lévő home gombra illetve a fekete színre illetve a többi tuningra. Remélem sikerül német áron szerezni. Ha onnan küldik nekem akkor nincs már rá vám az unió miatt, remélem jól tudom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest