- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
#06658560 #151 üzenetére
Tegnap este fogdostam, nyomkodtam egy peldanyt (nem nemetorszag es nem MM).
Hat aki a kamera fejlodeset varja az csalodni fog, konkretan tul kontrasztos kepeket lo alapbeallitassal, video kep lassan koveti a mozgast...valahogy le van maradva mondjuk egy tized masodpercet mint a regebbi keszulekeknel volt tapasztalhato, video stabilizalas elmegyeget, de a felvett kepen a mozgas akad neha-neha akar 60fps-en is FHD modban, 4K-t ki sem probaltam.
A keszulek haza picit vekony anyagbol van, kocogtatasra a telefon belseje rezgessel jelzi, hogy nincs teljesen a hatlaphoz passzitva (nem zorog azert), a gesture funkcio jopofa a home"gombnal", de hatul sokkal jobb volt eddig (mondom ezt ugy, hogy jelenleg iphone-t hasznalok, es annak is alul van, de attol meg nem az az idealis) nem kellett volna elore tenni.
Amugy szep, jol nez ki, jonak tunik mukodesre (bar 4giga nem tudom mennyire jovoallo), de semmi olyan nincs benne ami miatt kiemelkedo lenne elso blikkre.
Hosszabb tavu es hasznalat majd reszletes tesztekbol biztos kiderul, de tegnapi tapasztalat alapjan sem p9-rol sem mate9-rol nem valtanek erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest