Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• agabe

addikt

válasz #06658560 #151 üzenetére

Tegnap este fogdostam, nyomkodtam egy peldanyt (nem nemetorszag es nem MM).
    Hat aki a kamera fejlodeset varja az csalodni fog, konkretan tul kontrasztos kepeket lo alapbeallitassal, video kep lassan koveti a mozgast...valahogy le van maradva mondjuk egy tized masodpercet mint a regebbi keszulekeknel volt tapasztalhato, video stabilizalas elmegyeget, de a felvett kepen a mozgas akad neha-neha akar 60fps-en is FHD modban, 4K-t ki sem probaltam.
    A keszulek haza picit vekony anyagbol van, kocogtatasra a telefon belseje rezgessel jelzi, hogy nincs teljesen a hatlaphoz passzitva (nem zorog azert), a gesture funkcio jopofa a home"gombnal", de hatul sokkal jobb volt eddig (mondom ezt ugy, hogy jelenleg iphone-t hasznalok, es annak is alul van, de attol meg nem az az idealis) nem kellett volna elore tenni.
    Amugy szep, jol nez ki, jonak tunik mukodesre (bar 4giga nem tudom mennyire jovoallo), de semmi olyan nincs benne ami miatt kiemelkedo lenne elso blikkre.
    Hosszabb tavu es hasznalat majd reszletes tesztekbol biztos kiderul, de tegnapi tapasztalat alapjan sem p9-rol sem mate9-rol nem valtanek erre.

Új hozzászólás Aktív témák