- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
joey04, Ricardo - konkrétan a dual sim támogatásra értettem, és ezt le is írtam. Vibe UI alatt 5.1-es főverziónál az android még nem támogatta natívan a dual simet, azt minden gyártónak bele kellett mókolnia. Aztán jött a nagy megváltás, hogy MM-tól natív dual sim támogatást biztosít az oprendszer. És a Vibe-os megoldás sokkal jobb volt, mindent testre lehetett szabni, 2 külön csengőhang, kit melyikkel hívjon, kérdezzen-e stb. Most 7-es droid alatt azt se lehet beállítani hogy a két sim másképp csörögjön. De rengeteg ilyen van, ezért mondtam hogy a Vibe egy jól átgondolt rendszer.
A frissítésekkel mindig úgy voltam, hogy ha a meglévő, jól működő rendszerhez képest nem jelentett lényegi javulást, nem nagyon rezegtem be tőle. Más a konkrét hibajavítás, de pusztán a verziószám sose érdekelt, csak a tartalom.
A CM/Lineage (és megannyi custom) népszerűsége is azt mutatja, hogy egyrészt lehet extrákkal telepakolt mégis gyors és takarékos rendszert írni, másrészt erre komoly igény van.
A közösségi támogatás szerintem 1000x fontosabb mint a gyártói. -
joey04
titán
ja, én csak erről beszéltem:
Heló google, ha már összelopkodjátok az ötleteiteket, legalább csináljátok jobban, de legalább úgy!
egyébként szerintem meg inkább frissüljön lassabban. bár vicc az a késés amit a gyártók produkálnak, és nem jó így, de inkább ez, mint a stock droid. mondjuk úgy, hogy ez a kisebbik rossz. a stock droid nagyon fapad, és ahogy írta a fórumtárs, ha végre átvesz valamit a kugli, az is bugosan és/vagy butábban kerül be sokszor az alaprendszerbe. az androidra én is úgy tekintek, mint egy keretre, egy nyers alapra, amire minden gyártó szépen építse fel a saját rendszerét, megoldásait.
-
slimshady
senior tag
Ésszerű lépés volt.
-
Ricardo
titán
-
-
Ricardo
titán
válasz
Blizzardking #21 üzenetére
Azzal semmi gond , hogy a jó ötleteket átveszik.
A gyártók nagyon sok mindent belepakolnak, aztán ezek egy része hasznosnak bizonyul, egy jó része viszont felesleges dolog, ami csak a vasat fogja. Szerintem nem rossz, hogy megnézik mi válik be, mi nem, és ami hasznos az belekerül az alapba.
A frissítések tekintetében meg gondolom nem kell ecsetelni a stock előnyét. -
törölt tag
válasz
Mondjuk szerintem a ZUI szörnyű, én fél órát bírtam vele, aztán repült a levesbe, és ment fel a Lineage. Korábban a MIUI az olyan 2 hónapot bírt, de csak azért, mert nem volt éppen módom az eltávolítására.
-
válasz
A ZUK vonallal semmi, ha megnézzük jobban oda vándoroltak a Vibe megoldásai, aminek én kifejezetten örülök.
Legutóbb épp egy Zuk Edge tesztnél láttam, hogy csomó szoftveres megoldás oda került át, meg grafikai elem is.
-
Blizzardking
őstag
Érdekesnek tartom, hogy mennyien éltetik a stock androidot, ami verzióról verzióra beépíti magába mindazokat a dolgokat amiket a gyártók évek óta használnak az ilyen-olyan UI-jaikban. Ezért ezt egy rendkívül álságos dolognak érzem ezt a "stockozást". Ha stock lenne a stock, még a nyomorult quick settings ikonokat se lehetne átrendezni. És a dual sim kezelés is leírharatlanul jobb volt a VibeUI alatt mint a nugátban, ami egyszerűen ciki. Heló google, ha már összelopkodjátok az ötleteiteket, legalább csináljátok jobban, de legalább úgy!
+1 a vibe ui-ra, egy nagyon jól átgondolt, fluid rendszer, sajnálom ha eltűnik.
Mellesleg a Zuk vonal is szerintem isten. Mi vele a baj, hogy ennyien fikázzák? -
Ricardo
titán
Jönnek ide is, szolgáltatóknál is lesznek, majdnem alap droiddal. Csupa jó hír.
-
0P1
aktív tag
válasz
Sebhelyes #12 üzenetére
Nem olyan, a Motorolának ugyanis tényleg vége van szinte teljesen.
Gyakorlatilag semmi nem maradt belőle, miután a Zebra Technologies felvásárolta a Motorola Solutions maradékát is.
A Nokia viszont él és virul, és ma már piacvezetők a legtöbb területen (egyébként ők vették meg többek között a Motorola Solutions celluláris hálózati üzletágát is, ami a Motorola második legnagyobb divíziója volt) -
Matada2.3
veterán
Huh, egy kicsit azért érezhető volt az interjún, hogy nem volt maradéktalan a kommunikáció. Ám minden fontos dolgot sikerült megtudni, belőle ami kell.
Fura, hogy ez az egész eddig tartott, na de annál jobban sikerüljön majd a Moto G5 itthon. Utána kezdhetunk beszélgetni.
-
-
Juhaszatti
addikt
Sajnálattal hallom mert szerettem a Vibe X2-t. De a Moto vonal is nagyon jónak tűnik, remélem sikeres lesz.
-
Sebhelyes
senior tag
Pontosabban a Motorolának van vége, ez már olyan, mint az új "Nokia"
-
ladapower
tag
Szeretem a Vibe Shot telómat bár eddig úgy néz ki, hogy nyáron OP5-re csrélem...
-
moleculez
veterán
Nem tudom komolyan venni a Lenovo Moto-kat. RAZR-k voltak az igaziak, ezek Lenovo-k.
-
hemaka
nagyúr
Legalabb ok nem varialnak a hardverekkel, mint az LG.
-
pit stop
addikt
Kameráról lehetett volna még kérdés, hogy valóban az s7 optikáját kapta e.
De amúgy köszönjük! -
Ehhez kellett 2ev..
Felépítették a Vízbe vonalat, szerintem jó felülettel. Majd kuka..
Szerettem, követtem a Lenovot, de irracionális az, amit néha csinálnak...
Hozzáteszem az új Motok nagyon tetszenek... De kérlek Lenovo, több f.szsagot már ne..
-
ghiottone
nagyúr
Vagy Motorola marad.
-
petipetya
nagyúr
Örvendetes, hogy lassan kikopnak a Lenovo telók és a Vibe UI. Ésszerű döntés volt, hogy a helyüket átveszik a Moto néven forgalmazott telefonok a szinte stock Androiddal (kivéve a kínai piacon lévő Zuk, de az kit érdekel itt), másrészt hogy végre idehaza is hivatalosan forgalmazni fogják.
-
xmaas
őstag
Inkabb maradna mindehol a Moto az nem annyira "gyerekes" mint a Zuk mintha valami rajzfilm karakternek a neve lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Interjú Vladislav Ivanovval, a Lenovo regionális mobil-üzletágért felelős menedzserével, aki a Moto telefonokkal kapcsolatos irányvonalakról beszélt.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest