- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
Évente adják ki , (volt kivétel az iPhone SE) de amúgy a lényeget értem amit akarsz írni.
De ha jövőre arról lesz szó hogy jön a 6210/2018 és kiadnak egy ehhez a 3310-hez hasonló telefont akkor már rá se bagózok és nem leszek így "megsértve" mert tudni fogom mire lehet számítani. Naiv voltam, na.
Ebben a kapitalista világban én ezt nem tenném amit ők ( ezért sem vagyok teli pénzzel-ők ezek szerint viszont kaszálni fognak). Az üzletem érdekét persze, hogy nézném. Amit köré építettek az teljesen profi, abban nincs vita. Ez a fórum is arról tanúskodik , hogy jól csinálják , mindenki kiváncsi volt rájuk , megosztja az embereket , megy a beszéd róla , érzelmeket vált ki( belőled nosztalgiát, belőlem azt hogy 'mennnyetekmámiez).
Kiváncsi leszek a tesztre, meg arra hogy milyen eladásokat hoz a 3310 nekik.
Most itt be is fejezem a károgást, mert a többi bemutatott készülékükkel még nem is foglalkoztam (ezt vártam nagyon) beszippantott ide a hájp. -
Blackmirror
őstag
Na ez tök jó, hogy leírtad mert szerintem nagyon sokan vannak még így ezzel mint te.
Én is vártam ezt a telefont, csak nekem ez most inkabb pofára esés volt.A marketing csillagos ötös, az ötlet hogy új 3310-est mutatnak be kiváló, a bemutatója is jól sikerült ( nem láttam , Bog cikke alapján írom ezt)
Sokunkat az zavar hogy egy számunkra nem tetsző , gyengusz készüléket takar, amit a neve ad el. Pl te is azért veszed mert ez egy 3310-es Nokia. Szerintem nem ez a jó irány kicsit megerőltethették volna magukat.
Én nem fogom megvenni, de teljesen érthető és normális dolog az hogy megveszed mert mondjuk beteszed a fiókba az igazi 3310-es mellé. A gyártó is erre ment rá, én meg tökönrúgnám ezért őket.
Ebből szokott a flame lenni az iPhone topikokban is mert ugye az "isheep"réteg azért veszi mert hype áldozata lett meg mert alma van rajta. ( ez amúgy csak egy kisebb rétegre igaz)Te ezt azért veszed mert Nokia 3310. -
Blackmirror
őstag
A károgók, mint én is, csak leírják a fórumra a véleményüket ahogy te is.
Ha ezt nem lehet, (mert vmi pártgyűlésen vagyunk) szóljatok.
Én megértem ha valakinek tetszik. Személy szerint csalódott vagyok mert valami jobbra számítottam amit nem a snake-kel akarnak eladni. És nem biliműanyag és talán egy kicsit többet tud.
Marketingesek ráfeküdtek a névre , meg a nosztalgiára és a snakere. Zseniálisan tették.
De nagyit biztos fogja érdekelni a snake , meg hogy szép sárga jó lesz neki.
Gyereknek is jó lesz a suliba, hogy elérhető legyen ( ez amúgy tényleg igaz, ezt nem sajnálnám ha összetörné). Eléggé gyerekes játék telefon kinézete van.
Azért vagyunk többen szomorúak mert mostanában egyre kisebb a választék nyomógombos telefonból és egyre silányabbak. Mint pl ez is.
Te miért vennéd meg ezt a telefont? Miért pont ezt?
Miért nem vettél egy Samsung s5610-et vagy egy Nokia 301/515-öt? Gyereknek esetleg egy vízálló Samsung b2100-t? A nagyinak meg nagy kijelzővel rendelkező hangos nagyifónt? -
Blackmirror
őstag
Névért ...ez igaz oké.
Sajnos annyira kevés nyomógombos telefon közül lehet választani manapság, hogy lehet is ennek piaca.
Rettentően ronda és igénytelen. Inkább egy régi használt mobilt vennék.
Jó marketinggel, nosztalgikus érzelmek keltésével egy ilyet is el lehet adni... -
Blackmirror
őstag
Jézusom, amikor valaki linkelte a képet erről a telefonról azt hittem trollkodás, ilyen nincs, de mégis van
Lesz ennek piaca?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest