- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
Blackmirror #272 üzenetére
Igen! Azért veszem, mert 3310.
Viszont az iphone-al ellentétben ebből nem adnak ki félévente új modellt.. 17 évet kellett várni egy frissített verzióra... Az, hogy ez kinek tettszik és kinek nem az most mellékes.. Nem iphone kategória ezzel a 3310-essel kapcsolatban a birkulás... Egyszerűen kell, mert nagyon valószínű, hogy ez az első és az utolsó frissített kiadása a 3310-nek.."Én nem fogom megvenni, de teljesen érthető és normális dolog az hogy megveszed mert mondjuk beteszed a fiókba az igazi 3310-es mellé. A gyártó is erre ment rá, én meg tökönrúgnám ezért őket."
Ebben a kapitalista világban Te is azt tennéd ami az üzleted érdeke nem? Az, hogy valaki pont ezért veszi meg vagy csak azért, mert egy színes telefon amiről tud sms-t küldeni az őket már nem érdekli.. Eléd dobtak egy olyan felállást az új mobilukkal kapcsolatban ami szentimentális, nosztalgikus gondolatokat/érzelmeket hoz elő az emberben.. Ezzel Te (általánosan mindenki) vagy kezdesz valamit vagy nem...
Én kezdeni fogok vele valamit.. Engedek az érzelmeimnek és veszek egyet. -
MK VII
veterán
válasz
Blackmirror #257 üzenetére
Nincs azzal gond, ha leírod a véleményed...
A hosszú, sok bekezdéses károgással van gond oldalakon keresztül...
Az, hogy leírod, hogy neked nem tettszik teljes mértékben el tudom fogadni. Nem mindenkinek tettszik. Még jó, hogy különbözünk.
Azt viszont nem tudom elfogadni, hogy akinek nem tettszik, próbálja meggyőzni a komplett topikot, hogy ez egy rakás szar... Ennyi a gondom..Hogy miért venném ezt a telefont?
Mert én anno még egy kihajtható antennás Ericcson 197-tel kezdtem. Aztán a Nokia összes létező készüléke a tulajdonomban volt és a 7110 mellett a 3310 volt a legkedvesebb telefonom..
Egyszerűen kell... Nem azért kell, mert ilyen amilyen, hanem azért, mert 3310.. Ha nem használom akkor is megveszem, hogy a régi mellé eltegyem emlékbe. -
Joker88
őstag
válasz
Blackmirror #134 üzenetére
biztosan. ha itt nem is,de Indiában, meg az ilyen struktúrailag elmaradottabb területeken biztosan ..
ha másért nem a "névért" megveszik sokan..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest