- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
DeathAdder #249 üzenetére
Ha normális rendszer futna, nem lenne amoled, és nem lenne üveg a hátlapja, nekem is jobban tetszene külsőre mint a G5 (pedig az S7-et se tartom szépnek). Jah, és ha cserélhető lenne az akksija, az is sokat dobna rajta.
Nekem az fontos. És nem az üzemidő miatt, én se rohangálok pótakksival. Viszont bármikor púposodhat, elfáradhat, lehet gyári hibás. Ilyenkor egyszerűbb kiszedni, kicserélni, mint szervízbe rohangálni. Pláne ha az ember hosszabb távra tervez. A beépített akksi nálam igenis deal braker, még ha sokan nem is így látják. De hát kinek mi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged