Új hozzászólás Aktív témák
-
Pontosan leírták már elég sok helyen: USA, Kína és Japán a három terület, ahol 820-szal lesz, többi Exynos.
Lehet, hogy ez fél év múlva változik, de ezzel kell élni, így nagy valószínűséggel szürke import sem lesz jutányos áron, csak jóval drágábban, mint az Exynos verziók (már ha egyáltalán működnek nálunk). -
Nem véletlenül az Exynost szórják ki most a legtöbb piacra, az van kész már egy ideje. A Sanpdragon 820 gyártás még be sem indult igazán, nehéz lenne március 8/11/x-én úgy elstartolni a világ nagy részén, hogy nincs is SoC
Fél év múlva ha lesz elég 820, akkor majd tuti lesz új szállítmány EU-ban is.
-
Szerintem abban a fogyasztás (=kisebb akku) miatt erősebb a throttling, jobban csökkenti a frekvenciát melegedéskor, stb. A nagyobbat jobban lehet hűteni, mert... nagyobb
De máshol meg írják, hogy melegszenek rendesen, úgyhogy én megvárnám a végleges teszteket. Itthonra úgyis Exynos lesz, bár a heterogén 8 mag engem elrettent, aztán lehet, hogy jól optimalizálták.
-
Az oroszok írják, hogy azért kevesebb a szabad memória, mert az SD kártya fájlkezelését gyorsítja:
(Тип памяти, оперативная память, карты памяти résztől)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest