Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
dilajoska1 #318 üzenetére
Aki próbálta már mindkettőt az is azt mondja.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
dilajoska1 #314 üzenetére
De jobb.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
dilajoska1 #288 üzenetére
Nézd meg milyen gyárilag, ne egy Jailbreakelt eszközön, amin ráadásul valami gagyi animáció miatt ilyen lassú a feloldás.
-
Kroni1
veterán
válasz
dilajoska1 #288 üzenetére
Jaja vágom, a kérdés nem konkrétan neked szolt.. Engem vhogy nem érdekelnek ezek annyira mint a megbizható stab müködés, lehetőleg alacsony fogyasztás mellett. És látom mégis sokan ugy kezelik, mintha kardinális kérdés lenne.
Amugy a video alapján nekem is gyorsabbnak és megbizhatőbbnak tűnt a samsung mint az ip6-os..
-
Kroni1
veterán
válasz
dilajoska1 #277 üzenetére
Egyébként ez tényleg lényeges kérdés a mai átlag usereknek hogy az ujjlenyomat olvasó 0.4 vagy 0.7 másodperc alatt oldja fel a képernyőzárat? Mert ha igen akkor én nem vagyok az..
-
Cyberpunk
félisten
válasz
dilajoska1 #269 üzenetére
Elég kiábrándító ilyet olvasni. Szerinted?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
dilajoska1 #263 üzenetére
A mobilomra gondoltam szifonom van most még.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
dilajoska1 #260 üzenetére
Egy videó lehet csalóka, majd nyomkodd is meg, én is megteszem, talán még lesz is összehasonlítási alapom is addigra.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
dilajoska1 #255 üzenetére
Személyes véleménynek hiszel, vagy egy videónak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest