- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Évről évre brutálisan szalad az a ló...
Az i4S-t még 105ezerért vettem anno (ami már jóval több, mint amennyi a 3GS és a 4 volt), a 6-ért meg már 200 felett fizettem (mondjuk 64-es).
De nem csak ebben, valami mozgolódás van, mert tényleg gáz az, hogy egy Ford Mondeo 7,5 milliótól indul, 6 éve a szinte max felszereltségű volt 7,8 milla, aminek megfelelő ma 10 felett van.
Az év autója győztes VW Passat tesztverziója 13 millióba kostál. (ennyiből már fullextrás Lexus IS300h-t lehet kapni amúgy)Biztos csak jobban élünk, mint négy éve
-
FefeeX
veterán
Annak ellenére, hogy a teszt videó tényleg eléggé hiteltelen lett (se körülmény, se külső videó a készülékekről, se a mozgatás mechanizmus - tehát hogy nem két ember két kezében van a két telefon), semmi nem bizonyít semmit; azért erős különbséget el tudok képzelni, mivel a Samsungban jóval nagyobb a kamera púpja, ami alá nyilván jóval komolyabb technikát be lehet építeni. (a videón a Samu színhelyességével van problémám, de az megint ugye beállítás kérdése lehet, szóval megint nem mond semmit)
no more: csodálkoznál, ha kipróbálnád. Közel van a hangminőség az agybadugós szintjéhez, plusz nem dugul be az agyad, nem szigetel le teljesen, nem fájdul meg a fejed, nem viszi be a zsinórzajt. Az i4 headsetjéhez képest meg óriási előrelépés, annak ellenére, hogy az sem volt rossz.
Kialakítás alapján egyébként a Samsung még jobb is lehet a bevezető csőr miatt. (a fejhallgatókhoz képest egyébként az agybadugósok is homokozó szinten vannak hangzásban is) -
FefeeX
veterán
Alapvetően azt gondolom, hogy jelenleg már a két éves telefonok hardvere is elég kell legyen egy telefon akadásmentes működtetéséhez (Galaxy S4 pl, vagy iPhone5, LG G2 stb), ehhez képest nem érezhetnél különbséget a rendszer működésében egy normálisan megírt oprendszer esetében.
Mondjuk ezt gondoltam a C2D 3Ghz-em esetében is, aztán cseréltem egy i3-ra mert épp úgy alakult, és mégis érezhető egy kis erősödés érdekes módon. Plusz ha belevesszük a messze nem tökéletesen megírt oprendszereket, akkor meg pláne. -
FefeeX
veterán
Erről eszembe jut az nvidia csalása, mikor egész más eredmény jött ki, ha átneveztél bizonyos programindító fájlokat
morgyi: szedjük most ketté a normált és az edge-et. A normál drágább, mint az iphone6, pedig azért tetszik vagy sem, az az iparági etalon. (pláne most, hogy eladásokban is átvette az Apple a premium-only eladásaival a Samsung 100 forintos telefonjait is beszámoló eladások elől a prímet darabszámban is)
Az értékállóságról már ne is beszéljünk. Ezek a tények, én meg közgazdász vagyok, és a szerintem jó utat mondom, persze, mindent lehet máshogy csinálni.Az Edge más tészta. Ott valóban lőhetnék az i6 fölé (de nem az i6plus fölé, mert ott már nem egy kategóriában játszanak) Ha csak a kinézetet nézzük egyébként, nekem az edge nagyon bejövős. Az meg hogy használatban milyen pluszt ad... Hát, eddig a visszajelzések alapján nem vagyok túlságosan eldobódva a Note Edge-től sem, szerintem sokkal többet ki lehetne hozni belőle, mint amit kihoztak (eddig sajna inkább mondanám kihasználatlan előnynek)
-
Robertoq
őstag
Alja:
Nem közös
- 2 sor lyuk vs 1 sor lyuk hangszóró
- usb vs lightning csati (ja hogy az Apple 100tűs csatiját lecserélte olyanra ami az usb-re hajaz)
- nincs 2 lyuk a csati körül
- mikrofon jobb bal vs jobb oldalt
- van / nincs antennacsíkKözös:
- szabvány jack dugó a jobb oldalon
- kerekítés (a Samsung évek óta kerekít, az Apple tavaly óta)Füldugó
nem is haonslítPay
Beszállt a versenybe, de ha Goggle Pay lenne a Samsungon akkor nyugodt lenne a készítő lelke?Ár
Fél éves modell, fele tárhellyel (ami amúgy a legújabb technológia, leggyorsabb)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest