- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Csapoati #457 üzenetére
Arra lehet fogni, hogy vége van a válságnak, és különben is "kevesebb szegény van"
idézet, de nem írom be kitől, mert még azt mondják politizálokEgyébként szerintem igazi válság sosem volt igazán, érdekesmód brutál tele volt az összes bevásárlóközpont a 20%-os napokon, még parkolóhely sem volt. Premier Outetben szintén undorító tömeg. Egyébként meg brutál sok Audit adnak el.
-
FefeeX
veterán
válasz
Csapoati #426 üzenetére
Az a gond, hogy a home gombot nem akarják csökkenteni, az viszont alapból meghatározza az egészet. És nem csak az iphone, hanem az egész mobil termékvonal kb ugyanazt a dizájnt követi. Szóval ez sajna nem annyi, hogy lehúzzuk róla azt cső
(Ilyen szempontból egyébként a G2 tetszik legjobban, letisztult előlap, kva nagy kijelző elfér rajt)Viszont pont az az előnye a nagy home gombnak, ami az S6-nál az ujjlenyomatolvasóban kevés, vagy gáz, nem tudom eldönteni. Az i6ban ujjlenyomatolvasó van, az S6ban meg ujjlenyomatcikkely-olvasó, kb a harmada felületet tudja. Amúgy ezt meg el tudnám képzelni, hogy a hátlapra rakják, mint az LG a bekapcsológombot... (home gomb helyett mondjuk az alma logóban lenne a lenyomat olvasó
)
-
FefeeX
veterán
válasz
Csapoati #386 üzenetére
Nem olcsóbb? Nézd már meg a 64 gigás árakat, és mondd, hogy a 849€ nem több, mint a 819€.
Hogy mi hasonlít meg mi nem... Azért az alumínium alj a lyukazással, meg úgy en bloc, ne mondjátok már, hogy nem hasonlít. Egy lik nem ott van, meg van rajt két csík, meg adottságból nem azonos a csatlakozó...
Egyébként a Samsung alja olyan, mint az iPhone5 és az iPhone6 aljának a mixelése, mivel itt dupla sor van a hangszórónak. (engem amúgy jobban emlékeztet az i5-re alulról)Google pay? Naná, az kicsit más tészta. Az Apple csinált egy saját rendszert, saját azonosítással, a Samsung meg copy paste. Egyébként nem baj ez, hogy egy jó ötletet másolnak, az inkább baj, mikor emberek bármit behazudnak, hogy bizonyítsák, hogy az nem az ami.
Füles: a Samu már sok modellel ezelőtt agybadugós fülest adott, míg az Apple soha. Érdekesmód kiderült, lehet, hogy jobb a nem agyas. Ugyanaz mint előbb, nem az a baj, hogy az ötletet megragadták.
Fejvadi: de a drága autót is garázsban tartod, mint én a telefont csúsztatós bőrtokban. Sosem értettem amúgy a szilikontokosokat, vesz egy szép telefont és beteszi egy ocsmány gagyi anyagú izébe.
-
Borosz
őstag
Egyedi mintázat. Ez jó.
Nagy divat lett egyébként manapság mindennek a fikázása. Én nem ebben utazom. Csak a sógorom pl. már a második iNew V3-sát dobja ki, mert az LCD össze van zselézve az üveggel. Ez egyfajta konstrukciós tévedés szerintem (vagy szervizhálózat feltuningolása?). Bár kétség kívül nagyon szép a képe, de egy kisebb esés is véget vethet a nagy szerelemnek. 20K egy új kijelző+üveg. De hát ez egy ilyen innovatív világ ugyebár. Együtt kell élni vele. Akinek nem tetszik vegyen igazi "strapafónt".
-
FefeeX
veterán
válasz
Csapoati #236 üzenetére
Egy kézzel le tudod húzni az appod alulra úgy, hogy teljes mértékben eléred egy kézzel? Csak mert a videóban két kézzel használják, és az ablakok elég magasak amiket kreálnak benne. Majd a kollegám LG-jén kipróbálom, mert igazából addig csak beszélgetni lehet róla, de sok értelme nincs.
bostone: "Ha a user bevállalja a hitelt és a rabláncot"
Napjaink problémája pont itt kezdődik. Vegyél fel hitelt kocsira, ha elengedhetetlen szükséged van rá. De a hitelt nem azért találták ki, hogy egy kielégülés miatt leírd magad negyven évre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Medence topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Crucial 240GB SSD eladó
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest