- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
Felraktam kedvenc appjaim közül párat(jó néhányat SD-re),letiltottam rakat gyári cuccot,és így van 2Gb szabad hely,lehet kevés lesz hamar a folyamatos frissétések miatt.
Kipróbáltam,hogy SD-t kivettem,de minden SD-re rakott appnak van a belső táron egy com.android.xyapp fájlja,ami nálam 2-300Mb,plusz azok az appok amik nem áthelyezhetők így 1,4Gb-nyi alkalmazás van,ehhez jön még a gyorsítótárazott adatok és multimédiás cuccok és a végeredmény,hogy van kb 200Mb amit foggalman sincs mi foglal el.Nagyon tetszik ez a teló,de lehet ez sem lesz hosszútávú teló nálam a szűkös tárhely miatt,pláne ha a Lollipop itt is 5,5Gb-ot foglal majd mint a P8 Lite esetén,akkor itt a 4X-en mostani appjaimmal maradna kb 800Mb,ami 3-4 alkalmazás frissités után elfogyna
Tökéletes teló lenne ez 16Gb-os ROM-mal,de így necces lehet,amit nagyon bánok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest