- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ranlomadi
tag
Szerintetek [link] innen rendelve mennyire rizikós? :S (Mennyire számít bestbuynak?) Nem tudok angolul, esetleg, aki tud utánanézne, h a gari hogyan működik? Köszönöm segítségeteket!
-
JoeCockBill
senior tag
írtam némi tapasztalatot a gépről, ha esetleg érdekel valakit: Honor 6 Plus - A becsületes nagytesó
-
szoporiz
tag
OFF: Van egy felesleges 16gb-os nálam.
Akit érdekel PÜ.ON:Én is Honor 6 plust használok 16gb-osat.
Akit érdekel valami kérdezzen bátran -
kovacs65
őstag
válasz
JoeCockBill #20 üzenetére
THX
Sajnos ez kizáró ok nálam.
-
JoeCockBill
senior tag
nekem is ilyenem van. és totál biztos.
-
ßrainiac
addikt
válasz
JoeCockBill #16 üzenetére
+1, en is igy tudom.
Nekem 64-es SD figyel benne, nem a 2 sim foglalat miatt vettem, csak elegem volt a tobbi hulladek telobol.
-
Laca7601
tag
Pont itt tartok én is. Eddig még nem láttam olyat, ami dual active és még tud egyéb mást is. Én is két tepsivel rohangálok, egy S2 és egy S4 mini Duos.... Nem véletlenül hordok kettőt, saját káromon tanultam meg, hogy a dual standby nem járható út... Ez talán megoldás lehet. Utánanéztem:
http://www.dualsimsmartphones.hu/termek/huawei-honor-6-plus-dual-sim-active-okostelefon-16gb/
Valami rejtélyes algoritmus nyomán a 379 dolláros árból itt 165K magyar forint lesz.. Még szerencse, hogy lehet kapni. :-) -
Nagyon szép készülék lett. De félek hogy kis hazánkban szolgáltatóknál nem fogja felütni a fejét.
-
Forest48
aktív tag
Dual active...hoppáhoppá, talán erre cserélem a Oneplus-t, mert nincs kedvem két tepsivel futkozni. Céges teló meg muszáj.
-
Mr.Silkó
veterán
Nagyon szép telefon, bár picit már túl nagy nekem.
-
Garada
őstag
A megjelenéssel nincs, gond az ár meg kiderül hamarosan.
-
Peet91
aktív tag
Az egyetlen kérdéses dolog számomra, hogy miért csinált a Honor egyből 2 db 5,5"-es phabletet, közel hasonló speckókkal? Lehetett volna rakni egy dedikált exponáló gombot a 6 Plus-ra, és kameratelefonnak hívni, de még akkor is az lenne az érzésem, hogy önmagának állít konkurenciát a Honor a 4X-el és a 6 Plus-al.
-
ßrainiac
addikt
Hasznalom egy ideje, nagyon jo telo, G3-rol valtottam ra es jobban meg vagyok vele elegedve, ha figyelembe vesszuk az arkulonbozetet, akkor is (ra kellett dobnom a G3-ra).
-
Matada2.3
veterán
Nagyon igényes megjelenése van
-
Fejvadi
nagyúr
Nekem tetszik, meglátjuk mit kérnek érte a Magyar hiénák.
-
Halkow.
senior tag
Akkor biztos ezt is berakják az edidital kínálatába
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #1 üzenetére
Erre nem fog sor kerülni. Ezt a brand -et azért hívták életre, hogy egy másik szegmenst is feltöltsenek, azért ilyen az árazása. Szolgáltatón kívül nyújtanak megfelelő alternatívát jó áron. Meg maguknak csinálnának konkurenciát.
-
énvagyokaz^^
tag
Az a hatlap de gyönyörű
az előlap viszont olyan gagyi hatású nekem:/
-
Quasi_modo
nagyúr
továbbra is kizárólag az online értékesítésre támaszkodnak, azaz a Honor készülékek nem lesznek elérhetők szolgáltatói kínálatban
Pedig ott lehet sokat kaszálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest