- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem már hátrány hogy túl sok minden van egy telefonban. Persze a szoftver továbbra is rengeteg új hasznos funkciót hozzárakhat a tudásához, de hardveresen lehetne kicsit letisztultabb is. Már bőven többet tud a telefon kamerába és videoban mint ami elvárható. Ahogy azért tesznek energiazabáló hardvert a telefonokba, mert senki sincs aki végre kimondaná, hogy a telefon nem játékkonzol, nincs szükség x magos CPU-ra, meg 3D játékok futtatására optimalizált GPU-ra. Mindenki bosszankodik, hogy naponta kell tölteni a telefont. Azért kell tölteni, mert ami a kezükben van az abban a telefont fukció már csak egy másodlagos, sőt "sokadlagos", mellékes dolog. Nem is tudom, hogy miért hívják még telefonnak, hiszen egy mobil házimozirendszer, játékkonzol, kamera, videokamera, navigációs rendszer és még több oldalon keresztül lehetne sorolni, hogy hány teljesen egyedi funkció van benne.
Bizonyos szempontból kezdem értékelni az Apple fejlesztési irányát. Ők is beleraknak mindent amit csak tudnak, de közben a méret, a súly, az akkuidő és a design abszolút elsődleges, hogy a végeremény ne valami godzilla-svájci bicska telefon legyen. (megjegyzem, hogy Lumia 800 telefonom van, mielőtt valaki rákezdi...)
Tök jó, hogy egyik oldalt rendes kijelző van, másik oldalt meg e-ink és nemrég én is pont ezt írtam egy másik topikban, mint követendő irány, DE az nem telefonos topik volt, mert telefonra nem kellene ennyi mindent ráaggatni. Rengeteg dolog eszébe juthat az embernek, hogy mivel is lehetne még bővíteni a telefont, de tudni kell megállni, viszont a cégek maguktól nem fognak leállni, amíg veszi a piac a telefonjaikat, egyre erősebb hardverrel és egyre kisebb akkuidővel. Ha ebbe az irányba haladnánk, 10 év múlva a mobiltelefon már nem lenne mobil, mert óránként töltőre kellene tenni. Szerintem rosszul választ az telefont, aki azt a modellt választja, aminek a legerősebb a processzora, mert az egyben a rövid akkuidőt is választja.
Az egyedüli dolog ami tetszik pl. az S5-ben, hogy IP67-es védettsége van. Ez jó irány, mondhatni hasznos lenne ha ez ma már alap feature lenne minden telefonnál.
-
UFC
aktív tag
Akkor a gyártok is mert még nem dobták ki.
Veszel egy apple tv-t vagy egy chromecast-ot és máris szép gyönyörű tv-n fogod nézni a dolgoka. Játék,film,fotóid stb.
Ha te az erdőben akarsz vetíteni ott nincs háttér. Kell hozzá fal is. Tehát nem tudom hol veszed hasznát. Jah és amekkora projektor egy telefonba fér az nem egy nagy képet vetít ki.
Itt van egy megoldás neked:[link]
És ez nagyobb projector mint ami egy telefonba elfér.Szóval nem hiszem hogy inger szegény vagyok. Mert én normális minőségében akarok nézni valamit és mondjuk apple tv-vel vagy chromecast-al oldom meg a dolgot.
Ráadásul meríti az akksit mint az állat. Egy nagyobb tabbal többre mész. De hát aki ingerszegény a tablettre, vagy az egyéb megoldásra attól nem várunk csodát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen videókártyát?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen légkondit a lakásba?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch S6 44 mm NIKE EDITION - NEM MŰKÖDŐ KÉPERNYŐ
- Apple Watch 8 45mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4365
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest