- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kameraman77
tag
Legalábbis papíron csak ők juthatnak hozzá.. de mivel itt egy politikai szervezetről beszélünk, mert az otp minden csak nem független, így azért ez kicsit kényesebb...(mert az gondolom Te sem tagadod, hogy az otp vezetése minimum érintett egy politikai oldallal való kapcsolatban) Arról nem beszélve, hogy van az a pénz amiért bármi kiadható... lásd a Tesco kártyabotránya is.. rájuk is az vonatkozik mint mindenki másra, mégis kint voltak a vásárlási adatok a cégeknél...mindenhol épülnek adatbázisok a szokásokról, ha bevallják, ha nem. Én viszont azt választom, hogy engem senki ne monitorozzon... A kp még mindig a legjobb, egyszerű, tiszta, ennyit adok, ezt kapok érte.. pont. Nincs megfigyelés, nincsenek lekövetések, csak tiszta tranzakció. De mondom ez az én véleményem, mindenki eldöntheti, hogy neki mi a fontos, mit tart magánszférának, mit nem. (ja és facebookom nincs, sehol nincs fent rólam a nevemmel együtt fénykép a neten, soha nem azonosítottam magam olyan ip címmel amely hozzám köthető stb... figyelni kell mindig)
-
kameraman77
tag
válasz
pulutodurumo #3 üzenetére
Az még hagyján, de hidd el nagyon veszélyes ez.. látják, hogy mit olvasol, mit vásárolsz és máris politikailag besoroltak, tudják, hogy hova húzol, bekerül egy listába és hopp ugrott a vállalkozásod esélye mondjuk egy projektre, vagy támogatásra...(Mert ugye itt a politikailag hogy úgymondjam elkötelezett otp-ről beszélünk és nem egy független szervezetről) Sok ember bele sem gondol, hogy mennyi mindent kideríthet róluk a vásárlási szokásunk alapján bárki.. sajnos itt Magyarországon ez kissé reális mostanság... engem senki ne monitorozzon.. vagy mondok mást.. megveszik - na jó valahogy hozzájutnak a cégek az adatokhoz és máris.. vettél valamit anno ami nem fér bele a hitvallásukba arculatukba? fel sem vesznek...
-
kameraman77
tag
Csak a készpénz! Soha nem használok bankkártyát, nemhogy valami telefonos lehallgatható cuccot. Engem az állami otp ne figyeljen meg...mert tutira monitoroz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Gaming notebook topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest