- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kameraman77 #18 üzenetére
kp még mindig a legjobb, egyszerű, tiszta, ennyit adok, ezt kapok érte.
Paypass - odaérintem és kész. nem kell számolgatni stb.
tiszta - pont hogy nem. Követhetetlen, ki vagy téve bankjegyhamisításnak, szürkíti a gazdaságot.
Ennyit adok ennyit kapok. Miért te kártyával való fizetéskor nem azt kapod amiért fizettél?Amúgy meg nem vállalod, hogy mit olvasol, mit nézel? Akkor te játszod magad az egész életedben, és egy álarc mögött bujkálsz, és mindenkinek azt mondom amit hallani szeretne? Persze én se verem a mellem a munkahelyen, hogy hova teszem az x-et, de ha valaki megkérdezi akkor elmondom. És ha ezért kirúgnak akkor jobb is, hogy megtették.
teljesen felesleges ez a félelem. Ha valaki meg akar rólad tudni valamit, felbérel egy nyomozót és azt is megtudja, hogy mikor végzed a dolgod reggelente. Akit meg nem érdekel annak megy úgy is mindegy.
-
válasz
kameraman77 #18 üzenetére
milyen tescos kártyabotrányra gondolsz? Lemaradtam...
-
madd dogg
senior tag
válasz
kameraman77 #1 üzenetére
-
válasz
kameraman77 #8 üzenetére
Ennyi sültelenséget...
Áruld már el, hogy a cégek, hogyan jutnak hozzá a tranzakció listámhoz. Sehogy. Ehhez csak és kizárólag hivatalos szerveknek van engedélyük, de nekik is csak nyomós indokkal.
Ezerszer jobb kártyával fizetni, sokkal biztonságosabb, kevesebb a költsége, fehéríti a gazdaságot. Én amúgy meg is szüntetném a kp-t. Már régóta semmi értelme. Csak egy darab papír, az értéke ugyanannyi mint az e-pénz-nek. Másra nem jó mint, hogy a simliskedők fedezzék magukat. -
DS39
nagyúr
válasz
kameraman77 #10 üzenetére
igen, ezt én is tudom, de mi a helyzet az email-ekkel? belépsz a gmail-be outlookba, yahoo-ba, nyitott könyv az ember kommunikációja, mit kivel, hogyan mikor, stb. sajnos ha akarna sem tudna az ember ezek elől elbújni... na jó de, ha kihúzom a kábelt
-
DS39
nagyúr
válasz
kameraman77 #8 üzenetére
az internetezési szokásokkal mi a helyzet? azt hogy most ide írtál azt is vki monitorozza
-
alevan
őstag
válasz
kameraman77 #1 üzenetére
Én mindenhol ahol tudok, MasterCard-al fizetek. Nem szóródik el az apró, ha ellopják sem tudják felhasználni, a kasszánál sem vernek ák, stb.
-
AS
félisten
válasz
kameraman77 #1 üzenetére
wtf....
-
Malachi
veterán
válasz
kameraman77 #1 üzenetére
gengszter-e vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest