- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Óriáskészülék, kis akksival
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Látom, ha "hagyományos" telefon méret, akkor retró felbontás, detro hardver és retró káva is jár hozzá. Pedig de szép lenne egy vékony kávás relatíve kis kijelzős jó felbontással rendelkező telefon amiben ennél azért jobb vas van...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Tetszik ez az ötlet hogy lehet kapcsolni abba a "speciális" módba. Ilyenről nem lehet tudni hogy is néz ki, mit is takar felületileg, és funkciók terén?
-
Egy jó akkuval , egy belépő szintű telefonnak tuti jó választás
-
vimes
senior tag
(ide írok mert letelt az idő...) most, h olvastam a cikkeket és néztem a képeket a nagy tepsikről, hirtelen olyan picikének tűnt ez a telefon, elsőre nehezemre esett elhinni h 3,5'' képátlója van(pedig az én telómnak sincs nagyobb). szépen lassan át akarnak szoktatni minket a tepsikre...
szerk.: jó látni, h már az alsó kategóriás mobilokról is esik szó, eddig a csúcsmobiloktól volt hangos az MWC (eltekintve a Firefox OS-es borzalmaktól...)
-
atike
nagyúr
Van az ilyen szintnek is piaca az vitathatatlan... De ilyen kiállni, hogy "tessék, itt az újdonságunk"... Érdekes. Ok, van másik készülékük is de... nem is tudom.
-
vimes
senior tag
Sztem is jó belépőszintnek, főleg ha itt is 99 euró lenne az ára... a két magos belépőszintre még lehet várni egy évet...
-
smkb
őstag
Egyáltalán nem kevés ezért 100 eur...
-
Sonyfan
tag
Kicsit szerintem drága...MSM7227A 2013-ban?
-
Izzé
őstag
12,3 mm vastag? Az kemény. Remélem ez combos akksit jelent.
(#2) noisia: Sok 480x800 pixeles telót hajt meg ez a soc, szvsz 320x480-ra egy alsókategóriás telóba megfelel.
-
Nigér
őstag
Belépőtelónak teljesen jó.
Főleg ezen az áron, ami itthon természetesen nem ennyi lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motoros topic
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest