- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Látom, ha "hagyományos" telefon méret, akkor retró felbontás, detro hardver és retró káva is jár hozzá. Pedig de szép lenne egy vékony kávás relatíve kis kijelzős jó felbontással rendelkező telefon amiben ennél azért jobb vas van...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Tetszik ez az ötlet hogy lehet kapcsolni abba a "speciális" módba. Ilyenről nem lehet tudni hogy is néz ki, mit is takar felületileg, és funkciók terén?
-
Egy jó akkuval , egy belépő szintű telefonnak tuti jó választás
-
vimes
senior tag
(ide írok mert letelt az idő...) most, h olvastam a cikkeket és néztem a képeket a nagy tepsikről, hirtelen olyan picikének tűnt ez a telefon, elsőre nehezemre esett elhinni h 3,5'' képátlója van(pedig az én telómnak sincs nagyobb). szépen lassan át akarnak szoktatni minket a tepsikre...
szerk.: jó látni, h már az alsó kategóriás mobilokról is esik szó, eddig a csúcsmobiloktól volt hangos az MWC (eltekintve a Firefox OS-es borzalmaktól...)
-
atike
nagyúr
Van az ilyen szintnek is piaca az vitathatatlan... De ilyen kiállni, hogy "tessék, itt az újdonságunk"... Érdekes. Ok, van másik készülékük is de... nem is tudom.
-
vimes
senior tag
Sztem is jó belépőszintnek, főleg ha itt is 99 euró lenne az ára... a két magos belépőszintre még lehet várni egy évet...
-
smkb
őstag
Egyáltalán nem kevés ezért 100 eur...
-
Sonyfan
tag
Kicsit szerintem drága...MSM7227A 2013-ban?
-
Izzé
őstag
12,3 mm vastag? Az kemény. Remélem ez combos akksit jelent.
(#2) noisia: Sok 480x800 pixeles telót hajt meg ez a soc, szvsz 320x480-ra egy alsókategóriás telóba megfelel.
-
Nigér
őstag
Belépőtelónak teljesen jó.
Főleg ezen az áron, ami itthon természetesen nem ennyi lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest