- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Látom, ha "hagyományos" telefon méret, akkor retró felbontás, detro hardver és retró káva is jár hozzá. Pedig de szép lenne egy vékony kávás relatíve kis kijelzős jó felbontással rendelkező telefon amiben ennél azért jobb vas van...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Tetszik ez az ötlet hogy lehet kapcsolni abba a "speciális" módba. Ilyenről nem lehet tudni hogy is néz ki, mit is takar felületileg, és funkciók terén?
-
Egy jó akkuval , egy belépő szintű telefonnak tuti jó választás
-
vimes
senior tag
(ide írok mert letelt az idő...) most, h olvastam a cikkeket és néztem a képeket a nagy tepsikről, hirtelen olyan picikének tűnt ez a telefon, elsőre nehezemre esett elhinni h 3,5'' képátlója van(pedig az én telómnak sincs nagyobb). szépen lassan át akarnak szoktatni minket a tepsikre...
szerk.: jó látni, h már az alsó kategóriás mobilokról is esik szó, eddig a csúcsmobiloktól volt hangos az MWC (eltekintve a Firefox OS-es borzalmaktól...)
-
atike
nagyúr
Van az ilyen szintnek is piaca az vitathatatlan... De ilyen kiállni, hogy "tessék, itt az újdonságunk"... Érdekes. Ok, van másik készülékük is de... nem is tudom.
-
vimes
senior tag
Sztem is jó belépőszintnek, főleg ha itt is 99 euró lenne az ára... a két magos belépőszintre még lehet várni egy évet...
-
smkb
őstag
Egyáltalán nem kevés ezért 100 eur...
-
Sonyfan
tag
Kicsit szerintem drága...MSM7227A 2013-ban?
-
Izzé
őstag
12,3 mm vastag? Az kemény. Remélem ez combos akksit jelent.
(#2) noisia: Sok 480x800 pixeles telót hajt meg ez a soc, szvsz 320x480-ra egy alsókategóriás telóba megfelel.
-
Nigér
őstag
Belépőtelónak teljesen jó.
Főleg ezen az áron, ami itthon természetesen nem ennyi lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest