Új hozzászólás Aktív témák

• Ricardo

titán

válasz atikó #10 üzenetére

"Ezt vártam a sonytól, és ők tudják, mint én is, hogy az Amoled az pocsék!"

Legyen így. Gondolom beszéltél a Sony vezérkarával, ezért tudod biztosan, hogy mi az oka az amoled mellőzésének.
    Ha már ennyire jól tájékozott vagy tedd meg nekünk kérlek, hogy rákérdezel, miért is ragaszkodnak ezekhez a kijelzőkhöz? Az amoled pocsék, ezt már tudjuk. A többi kijelzővel mi a gond?
    IPS? Csak egy példa az LG Optimus G tesztből.
    Én például örülnék egy hasonló kijelzőnek a Sonykban.

" True HD IPS+, így hívják pontosan, képátlója 4,7 hüvelyk, felbontása 768 x 1280 pixel, ami 318 ppi értékkel bír. A képminőségre egyetlen szó van: csodálatos. Lenyűgöző a kijelző, a tesztidőszak során több készülékkel (köztük Sony Xperia Z-vel és T-vel) is volt alkalmam összemérni és bizony az LG-t egyik se tudta megszorítani. Kristálytiszta, tűéles kép, remek betekintési szög, nagy fényerő, csodás színek (a fehér picit kékes), tényleg kimagaslóan jó a képe. Napfényben sem kell lemondanunk erről az élményről, mert az olvashatóság remek."

Több fajta kijelzőrr lehetne váltani, de amikor valaki negatív kritikával meri illetni a sony készülékekben használt panelt, akkor valahogy mindig az amoled leszólása a válasz. Holott lehetne más fejlett technológiára is váltani. Azok is pocsékok? Nem kötekedni akarok, valóban érdekel a válasz, hogy miért ragaszkodnak annyira pont ehhez.

Előre is köszönöm a választ.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák