Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskekko
tag
Ajj de szép ez az Xperia Z hogy a fene vinné el!
"Az elitet csak az különbözteti meg az összes többitől, hogy bárki másnál jobb az alapokban."
-
Ricardo
titán
"Ezt vártam a sonytól, és ők tudják, mint én is, hogy az Amoled az pocsék!"
Legyen így. Gondolom beszéltél a Sony vezérkarával, ezért tudod biztosan, hogy mi az oka az amoled mellőzésének.
Ha már ennyire jól tájékozott vagy tedd meg nekünk kérlek, hogy rákérdezel, miért is ragaszkodnak ezekhez a kijelzőkhöz? Az amoled pocsék, ezt már tudjuk. A többi kijelzővel mi a gond?
IPS? Csak egy példa az LG Optimus G tesztből.
Én például örülnék egy hasonló kijelzőnek a Sonykban." True HD IPS+, így hívják pontosan, képátlója 4,7 hüvelyk, felbontása 768 x 1280 pixel, ami 318 ppi értékkel bír. A képminőségre egyetlen szó van: csodálatos. Lenyűgöző a kijelző, a tesztidőszak során több készülékkel (köztük Sony Xperia Z-vel és T-vel) is volt alkalmam összemérni és bizony az LG-t egyik se tudta megszorítani. Kristálytiszta, tűéles kép, remek betekintési szög, nagy fényerő, csodás színek (a fehér picit kékes), tényleg kimagaslóan jó a képe. Napfényben sem kell lemondanunk erről az élményről, mert az olvashatóság remek."
Több fajta kijelzőrr lehetne váltani, de amikor valaki negatív kritikával meri illetni a sony készülékekben használt panelt, akkor valahogy mindig az amoled leszólása a válasz. Holott lehetne más fejlett technológiára is váltani. Azok is pocsékok? Nem kötekedni akarok, valóban érdekel a válasz, hogy miért ragaszkodnak annyira pont ehhez.
Előre is köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
-
atikó
őstag
válasz TouristNN #46 üzenetére
volt alkalmam s3 nyomkodni és átállítottam dinamikusról természetesre a kijelzőt. és mint az agyonmosott ruha olyan lett.
Erről ennyit.szerk: az, hogy neked tetszik az amoled azért ne erőltesd másokra is!!
és nem hasznát tft már rég óta, és főleg nem a felső kategóriába!!!![ Szerkesztve ]
-
TouristNN
csendes tag
kit érdekel a természetesség? itt az élményen van a hangsúly, ami bejön a vásárlóknak, és a sonytól lófaxt kapnak nem élményt a pocsék kijelzővel, akkor már sokkal inkább egy slcd2-3 vagy egy ips, amik szintén köröket vernek a sony tákolmányaira, amugy, ha tájékozott lennél, hogy az első szériát kivéve, ezeket már állítani lehet, ha vkinek túl élénk. ennyi. az érvelésed a nagy nulla.
[ Szerkesztve ]
-
papi77
addikt
Ez sem éppen az alsó kategória lesz!
Az első: NOKIA 1611
-
oliwire
őstag
Ez minden bizonnyal igaz. De ezért fennáll annak a veszélye, hogy nem jut annyi bevételhez, az Apple-Samsung hatalmas részesedése miatt a felsőbb kategóriákban. Reméljük azért lesz ereje és szerencséje megtörni a Sonynak ezt a duót, és normális piaci verseny alakul ki. Szurkolok emellett minden más versenyzőnek is.
-
oliwire
őstag
válasz LEFTHORSE1 #39 üzenetére
Azt hiszem a mosogatószerrel való tisztítást nem ajánlja a Sony. Legalábbis az Xperia Go kézikönyvében ez volt leírva, hogy vegyszeres vízben nem ajánlatos, mert károsodhat, ez a klóros úszómedencében való tartózkodására is vonatkozott.
-
dokee78
félisten
válasz LEFTHORSE1 #39 üzenetére
Lesz egy Xperia L nemsokára.
De inkább Xperia U vagy utód lesz.
Raynek nem kell utód az a SonyEricsonos korszak volt. -
LEFTHORSE1
őstag
nagyon jó hozzáállás, legyen az összes telójuk vízálló, és ez azért jó mert egy vízálló mobilt meg lehet mosni a csap alatt rendesen, mosogatószerrel, higénikusabbak lennénel a telók...
Ja és Mini széria? vagy legalább egy Ray utód?[ Szerkesztve ]
Cseberből vederbe
-
oliwire
őstag
Vajon tudnak-e majd akkora mennyiségű profitot termelni a felsőbb kategóriás készülékeikkel, hogy elég legyen az évek során az alapos fejlesztésekre? A Samsung is nagyot tud zsebelni az alsóbb kategóriával is, nem csak az S szériával. Igaz, nem vagyunk nagy piac, és nem is nagy pénzekkel rendelkező, de pl. Magyarországon az Xperia P-től lentebbi kategóriák jobban fogytak, de lehet most butaságot mondtam.
-
Pirosász
aktív tag
Szimpatikus ez a Sony.Szabad fordítás: okostelefon utánzatokra,mi nem fogunk Sony emblémát nyomni.Égesse magát az aki úgy érzi neki ez megéri. Nem szeretem az Androidot,de egy jó Sony-ért még azt is megtűrném.(talán)Kár hogy esély sincs egy WP8-as Sony-ra.Biztos nem volna rossz telefon.
[ Szerkesztve ]
-
iNfAntRy
senior tag
A Samsung köszöni szépen azt az említett alsó szegmenst Szépen jelenteti meg az egyre olcsóbb,de mégis normálisan használható készülékeit, pl Mini 2-t, és letarolja ezt a piaci szegmenst is.
Szerk: bocsi, véletlenül a válasz gombra mentem.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Tab 4, Galaxy S20FE
-
Zugi
aktív tag
Én is reménykedtem, de szomorúan hallgattam, hogy ők is beálltak a qwerty-t kihagyók sorába. Nagyon sokan szeretik és pláne nem értem a nagyon sikeres Xperia mini pro folytatásaként miért nem fejlesztik azt a vonalat, amiben pláne egyedülállóak lennének, a szegmensben versenytársak nélkül. Nekem kis méretű, gyors és kicsúsztatható qwerty-s telefon kell a jövőben is, nem pedig tablet méretű valami.
-
Enci1983
senior tag
Komolyan nem értem az itt kommentelőket. Tavalyi év ebből állt, jajh a Sony olyan lett mint a Samsung, milyen sok telefont dobnak piacra, support meg nada. Most meg? Csak egy? Mi ez? Hol a többi? Miért nem hoztak legalább egy új kütyüt? Nagyon jó útra léptek, szvsz ha jól meglovagolják ezt a hullámot hogy tényleg a minőségre és nem a mennyiségre koncentrálnak, a Sony méltó lesz régi nagy híréhez. Bőven elég volna 1 megamodell és max 3-4 közép-felsős teló. Marketingben ászok voltak mindig.
[ Szerkesztve ]
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
müzli
csendes tag
Én személy szerint örülnék egy legalább közép kategóriás QWERTY-s telefonnak, néha hiányzik a gombsor...
-
5381
aktív tag
Így is van! Szimpatikus ez a hozzáállás, hogy nem nyomunk le mindenkinek a torkán akármilyen vackot. A sony legyen csak olyan, mint régen, jelentsen minőséget, akár drágábban is.
-
jacis
nagyúr
Filozófiájuk szerint nagyon alacsony árszinten már nem tudják tartani azt a felhasználói élményt, amitől szerintük Sony a Sony. - nagyon helyes... nem is kell a sok ocska vacak lsd. Samsung
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Hanon
tag
Örülök, hogy a Sony él ezzel a kis "felsőbbrendűségi komplexusával" (nem sértés) de ehhez képest pont a közép/felsőközép kategóriát hanyagolják el, nem pedig az alsót (kivéve ha a J-t nem vesszük középkategóriának, de ettől függetlenül van még Xperia Tipo, E, miro).
A spagettiszószos példával meg nagyon tudok azonosulni
Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000
-
saiyajin
senior tag
Klassz volt ez az interjú is, jók voltak a bevágások közben!
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
atikó
őstag
én azt is várom, hogy a telefon vagy akár a tablet is legalább 10m mélységig bírja a strapát, de ahhoz lekel mondani minden nemű csatlakozóról de ez vállalható szerintem, főleg tablet esetében
-
dokee78
félisten
Xperia L mikor lesz bemutatva?
Nem tudom jelenleg végig nézni a videót. -
vipnolf
aktív tag
egyetértek. szerintem ez a reality display dolog nagyon el van találva. én imádom a kijelzőm színeit. pedig csak egy sokak által alábecsült lcd.
ellenben volt szerencsém amoled, pentile dolgokat is próbálni hosszasan, és egyáltalán nem tett magáéváXPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
Sonyfan
tag
Hajrá Sony!
"Az volna a legnagyobb üzlet, ha embereket vásárolnék annyiért, amennyit érnek, és eladhatnám őket annyiért, amennyire tartják magukat."
-
Ricardo
titán
Abban igaza van, hogy az ilyen tizenötezres droidoknak semmi értelme. Az Ip57 szabvány általánosítása jó dolog. Egy u utódot vártam tőlük
A többi gyártóval is várható interjú? HTC Samsung Motorola
-
atikó
őstag
és köszi a cikket, egyszer a HTC is kellene ilyen kisfilmet csinálni!
-
Yokayee
tag
Jók voltak a kérdések, korrektek a válaszok, érdekes interjú volt.
Köszönjük! -
törölt tag
Én még a videóban rákérdesztem volna xperia u sola miért nem kap jb kiváncsi lettem volna mit mond a sonys csávó rá.
-
atikó
őstag
Ezt vártam a sonytól, és ők tudják, mint én is, hogy az Amoled az pocsék!
-
uki
aktív tag
A premiumsaghoz a tisztesseges support, az idoben kijovo es minimum 1 evig tarto update is hozzatartozik. Sajnos ez neha elmarad. Remeljunk ezen is javitanak.
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
gerii
addikt
Így legalább nem tehetik meg hogy nem adnak ki frissítést a tavalyi telókra, ha csak ősszel lesz új U,P,S megjelenések.
Csak menne le az ára a P-nek , venném, vinném -
nightshadow
veterán
Stephen azt is elmondta, hogy a Sony nem akar harcolni a legolcsóbb készülékek piacán, ezt a terület átengedi más gyártóknak.
Azért ott van a Tipo, most jön az Xperia E.
-
gzbotii
nagyúr
Nagyon helyes. Nem is kell 2013-ban QVGA felbontas, 800Mhz processzor es 4.0...
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
|AP|
veterán
Én azok közé tartozom akik vártak volna pár telefont a Sonytól az MWC-n. Ehhez képest csalódás volt, továbbra sem lehet még csak bejelentési dátumot sem tudni az újabb modellekről. Letudták az egészet azzal, hogy nemrég megcsináltuk az Xperia Z-t...
(amit az IP 57 elterjedéséről mond az viszont dícséretes!) -
vipnolf
aktív tag
nagyon tetszik az, hogy ennyire kiállnak amellet, hogy Sony = minőség. az is szimpatikus, hogy az alsó szegmensbe nem szállnak be. ha nem cseszik el, a mobilpiacon abszolút prémium márka lehet belőle egy-két éven belül. az utóbbi évben ennek a jeleit láthattuk.
érdekesség, hogy az érintős világba viszonylag későn szálltak be, mégis mennyire ledolgozták a lemaradást és most az élmezőnyben vannak. csak így tovább.[ Szerkesztve ]
XPERIA PRO, DELL INSPIRON 16 PLUS
-
Kasya
nagyúr
Megint privat videoba utkoztunk :s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest