- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
Nekem tetszik, jó az alján az a kis görbület. Nem is értem, hogy miért dolgoztak ennyit a formaterven, ha úgyse kerül forgalomba, elég lett volna egy 2cm vastag téglát csinálni...
-
FatalEror
addikt
Hát arra azért mérget nem vennék,hogy pár hónap múlva nem bukok rá az ebay-n,mint anno az ES-s LGA2011-s procikra,de remélem,hogy csiszolnak,mert jelenleg úgy néz ki,mint amit baltával faragtak,én szerettem a szögletes formákat,de ezen azért van mit csiszolni!Továbbá hiányolom az intel logot,AMD szeretetem ellenére,mert ez így vetekszik egy kínai bóvlival,szóval a koncecpció jó,de sokat kell még rajta csiszolni.
-
FatalEror
addikt
Hát szerintem csúnyácska,vagyis nekem túl egyszerű.
-
gzbotii
nagyúr
Jo pont az, hogy mar az Intel SoC-ja is 2 magosak...eddig sem volt szegyenkezni valojuk de most fel tudjak venni majd a versenyt a tobbi gyartoval
-
MR007RM
addikt
Nem tetszik. Ez is úgy néz ki mint az összes többi. Vékony, mint amin átment egy úthenger. Semmi egyéniség. Még egy jó kamerát sem lehet beletenni.
-
takacsbotond
őstag
Kiköpött s2 a tesztmobil kinézete
-
Nigér
őstag
Igen csinos darab, kááár hogy nem árulják majd
-
Abysmal
aktív tag
Amikor a gyártók kiadnak ilyen referenciagépeket, amik nem kerülnek kereskedelmi forgalomba, akkor ezeket ingyen adják a "rá érdemes" fejlesztőknek, vagy fizetősek? Ha fizetősek, akkor a kereskedelmi forgalomban lévő, hasonló felszereltségű gépekhez képest milyen árban szoktak mozognia (több, kevesebb, hasonló?)? Egyáltalán mit kell teljesíteni, hogy egy ilyet be tudjon szerezni az ember?
-
bajaki
őstag
Tetszik! Ez a kijelző méret pont ideális lenne nekem.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jöhet, tetszik. Kiváncsi lennék rá élőben is.
-
saiyajin
senior tag
Ezek alapjan nem sok minden vonhato le, kivancsi vagyok elesben milyen lesz.
-
Zsoltesz93
tag
Kár,hogy nem kerül forgalomba a referencia modell.
-
Johnny194
aktív tag
na, ezzel talán sikerül betörni a mobilpiacra
(mármint a processzorral, nem a telefonnal)
-
Swype
csendes tag
Tetszetős darab.
-
Nem tudom miért de minden új referencia model tetszik ami Nvidia és intel, kövezetek meg ,de tényleg így van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged