- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Szerintem egy telefont sem lehet csúnyának nevezni, max van akinek tetszik van akinek nem. Ha megnézitek az Xperia S-P-U fórumát, vagy a híreiknél a hsz-eket ugyan annyinak ha nem többnek tetszenek, mint amennyinek nem.
Mindemellett mind nagyon jó hardveresen, szoftveresen is és mindnek kitűnő prémium anyagminősége, nagyon jó kijelzője van.
Nálam most az S van teszten, képeken én sem voltam elájulva tőle de élőben milliószor szebb, főleg sötétben amikor világit az a bizonyos, sokak által lefujjogott 360fokos csík.
Gyerekesnek pedig semmiképpen nem mondanám, kifejezetten komoly kisugárzása van. Az U pedig egy tömegforma igen nem túl sok egyediséggel de elsősorban az USA-nak készült ott meg az ilyen cuccok a sikeresek. Még mindig szebb bármelyik Xperia, mint pl a Samsung Galaxyk bármelyike. HTC-nél meg minden ugyan olyan már 2-3éve. Semmi design váltás vagy valami hasonló. -
hurrikan
addikt
Na ez jó hír!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG V30 - vezércsel
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest